10  Grunde til, at vi elsker Johnny Depp

Johnny Depp

10 grunde til, at vi elsker Johnny Depp

Johnny Depp er en af de skuespillere, der har drevet det med at være indehaver af et pretty face til mere end de fleste Hollywoodskuespillere tør drømme om.

Den i dag 52-årige skuespillere har fra han var helt ung valgt sine roller med hjertet. Vi har både set ham som teenagedrømmefyr i tv-serien '21 Jump street', som freak i 'Edward saksehånd', som b-filmslegende i 'Ed Wood', som mainstreampirat i 'Pirates of the Caribbean' og som gangster i 'Donnie Brasco'.

Men Depp rummer mange flere nuancer og facetter, end man lige går og tror, her er 10 sider af ham vi hylder!

LÆS OGSÅ: 15 lækre mænd du bør følge på Instagram

1/ Kindben, kindben og kindben
Det siger sig selv.2/ Han er virkelig god når han spiller underspillede roller
En af Johnny Depps mere undervurderede roller, er hans rolle i den prisvindende og Oscar-nominerede film 'Whats eating Gilbert Grape' af svenske Lasse Halmström. Det er unikt med en hovedrolleindehaver, som i den grad lader de andre karakterer skinne ved at træde lidt i baggrunden. I filmen er det nærmest den lidt kujonagtige tilbageholdenhed, der definerer karakteren og dermed også Johnny Depps fornemme skuespilspræstation.3/ Rig men generøs
Han slog Guinnessrekord som den bedst betalte skuespiller i 2011, hvor han hentede hele 75 millioner kroner hjem Som den gode person han er, tilbød han få år før at betale hele den gæld, som skuespillerkollega Nicholas Cage havde raget til sig, fordi det var Cage, som hjalp ham med at få gang i skuespillerkarrieren.

Ægte venner.

4/ Støtter velgørende formål for syge børn
Depp støtterer, udover sine venner, også velgørende formål. Han støtter overvejende hospitaler og særligt afdelinger for alvorligt syge børn. I 2007 donerede han to millioner dollars til Great Ormond Street Hospital i London, som specialiserer sig i at behandle børn, der lider af livstruende og sjældne sygdomme. Derudover støtter han en ganske lang række andre initiativer, der gavner dyre- og menneskerettigheder. I 2006 vandt han en pris for sit fokus på børns muligheder for at komme på hospitalet, uanset hvilken en indkomst deres forældre har.5/ Interessante venner (og igen generøs)
Depp er fan af den famøse og ikoniske journalist og forfatter Hunter S. Thompsom, han spillede hovedrollen i filmatiseringen af bogen 'Fear and loathing in las vegas' og blev tilmed gode venner med Thompson. Da Thompson døde betalte Depp for hans begravelse - og tilmed for seancen med at skyde Thompsons aske ud gennem en kanon, som den afdøde gonzojournalist ønskede.6/ Har aldrig vundet en Oscar men lader til at være ok med det
Selvom Johnny Depp har medvirket i en lang række anmelderroste og prisvindende film, har han aldrig vundet den store prestigefyldte Oscar. Og det lader ikke til, at han vælger sine roller med henblik på at vinde den gyldne statuette.7/ Han ikke bange for makeup
Depp har ladet sig forvandle i adskillige film gennem karrieren. Og det virker nærmest som om makeup er en bonus, der får ham til at takke ja til roller. Her er hans 3 bedste makeup-looks i film: 

Edward Saksehånd


Charlie og chokoladefabrikken


Pirates of the Caribbean 

LÆS OGSÅ: 4 skønne mænd: Vi kender kvinder

8/ Formår både at spille med i romantiske og kontroversielle film
Efter Depp medvirkede i den sensuelle film 'Chocolat', medvirkede han i nogle helt andre slags roller. I filmen 'Blow' spiller han for eksempel narkosmugleren George Jung og den efterfølgende fim 'From Hell' spiller Depp Jack The Ripper, en seriemorder fra slutningen af 1800-tallet, som han i øvrigt har indrømmet at være fuldstændig besat af.

9/ Cool valg af kærester

Han datede Winona Ryder fra 1989-1990.Han datede Kate Moss fra 1994-1998.Depp og Vanessa Paradis blev kærester i 2005 og gik fra hinanden i 2012, sammen har de, de to børn Jack og Lily Rose Depp.Han har gift med 28-årige Amber Heard siden starten af 2015.


10/ Han ønsker at hans børn bliver skuespillere.... Meeen hans datter er allerede "it"
Johnny Depp har udtalt, at han ikke ønskede, at hans børn Jack og Lily-Rose Depp, skal blive skuespillere. Hollywoodstjerner har haft en sær tendens til at få børn, som havner i vanvittige alkohol eller stofmisbrug eller forsøger at gå i deres forældres fodspor. Det virker som om Depps datter Lily- Rose kører på en helt anden frekvens, end de udskejende Hollywoodstjerners efterkommere. Selvom hun allerede er udnævnt som it-girl, så er hendes Instagram mere kunstnerisk og mystisk end den er fuld af glamour og overflade.LÆS OGSÅ: Angelina Jolie og Brad Pitt i samme film igen - og den lover godt

LÆS OGSÅ:  7 sexede filmscener du ikke må snyde dig selv for

LÆS OGSÅ: 3 mænd om 5 stærke (kvinde)tendenser lige nu 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_knap2.jpeg