10 store filmoplevelser til din sommerferie
A beautiful day in the neighborhood

10 store filmoplevelser til din sommerferie

Er du til utrolige historier fra den virkelige verden, skøre komedier eller eksplosive gangsterfilm? På Blockbuster finder du stjernespækket sommerunderholdning til enhver smag – også din!

Find vamsede tæpper, bløde puder og hyggelige lamper frem, og gør klar til movie night under stjernerne i vaskeægte Hollywood-stil. Eller kryb sammen med familien på sofaen, når sommermørket sænker sig, og I trænger til at flade ud efter mange gode timer i solen.

Vi har samlet 10 store filmoplevelser, der venter dig på Blockbuster i sommerferien.

The Gentlemen - se den nuThe-Gentlemen-8.jpgI krimikomedien The Gentlemen er instruktør Guy Ritchie tilbage i den legesyge form, mange kender fra Stock and Two, Smoking Barrels og Snatch.

Matthew McConaughey spiller narkokongen Mickey Pearson, der, efter mange års lyssky forretning og millionstor indtjening, ønsker at sælge sit marihuanaimperium. Straks står både venner og fjender står i kø for at overtage, og det starter en lavine af bestikkelse, afpresning og dobbeltspil.

Se filmen her: The Gentlemen

A beautiful day in the neighborhood - se den nubeautiful day in the neighborhood.jpgDramaet A beautiful day in the neighborhood er baseret på den sande historie om bladskribenten Lloyd Vogel, som får til opgave at lave et portræt af den populære børnevært Fred Rogers (Tom Hanks).

Vogel er skeptisk over for den gode udstråling og store venlighed, Rogers udviser i sine programmer. Men som interviewene ruller, må han også selv sænke paraderne, og det bliver starten på et venskab, der ændrer den ellers kyniske journalists syn på livet.

Se filmen her: A beautiful day in the neighborhood

The trip to Greece - se den nuTrip to Greece.jpgHvis du længes efter sydens sol, er The trip to Greece den helt rigtige underholdning at kaste sig over. Filmen er den fjerde i The Trip-serien, som alle har samme udgangspunkt; de to britiske komedieskuespillere Steve Coogan og Rob Brydon på roadtrip.

The trip to Greece foregår, som navnet angivet, i Grækenland, hvor de to venner følger i sagnhelten Odysseus’ fodspor. Over seks dage besøger de nogle af landets mest fantastiske lokationer, mens de diskuterer alt fra tragedier, astronomi, myter, demokrati – og ikke mindst meningen med livet. 

Se filmen her: The trip to Greece

Fremad - se den nuFremad.pngDe to alfebrødre Ian og Barley bor i en verden, hvor magi er gået i glemmebogen. Men på Ians 16-års fødselsdag får de en ældgammel tryllestav af deres afdøde far, som kan ændre alt – i hvert fald i et døgn.

Staven giver drengene mulighed for at bringe deres far til live i 24 timer. Dog går forsøget kun halvvejs igennem. Farens ben er det eneste, der bliver tryllet frem, og kun en forsvunden krystal kan gøre det om, inden tidsfristen udløber.

Se filmen her: Fremad

Emma - se den nuEmma.jpgEr du en af de mange, der har set Pride & Prejudice igen og igen, vil du helt sikkert også elske den nye film Emma, der er baseret på Jane Austens roman af samme navn.

Emma Woodhuse er både smuk, klog og velhavende og ser derfor sig selv som byens store Kirstens Giftekniv – med varierende resultater. Selv har Emma ingen planer om at slå sig ned, men som hun snart vil finde ud af, kan kærligheden dukke op, når man mindst venter det.

Se filmen her: Emma

Portræt af en kvinde i flammer - se den nua-hidden-life-presse_5ecd160c656ac.jpgI 1770’ernes Bretagne bliver kunstneren Marianne sendt afsted til en afsidesliggende ø for at male et portræt af den hemmelighedsfulde Héloïse, der skal giftes væk imod sin vilje.

Flere malere har før måtte give op, fordi den unge kvinde nægter at blive afbildet. Alligevel lykkes det Marianna at komme ind på livet af Héloïse, og snart begynder en unik relation, og en smuk kærlighedshistorie, at tage form.

Se filmen her: Portræt af en kvinde i flammer

Richard Jewell - se den nuRichard Jewell.pngSikkerhedsvagten Richard Jewell redder tusindvis af liv fra en bombe under OL i Atlanta i 1996. Men inden længe går han pludselig fra at være helt til FBI’s hovedmistænkte.

Pressen og offentligheden tager efterretningstjenestens ord for gode varer og river Jewells liv fra hinanden fra den ene dag til den anden. Det får ham til at tage fat i den dygtige advokat Watson Bryant, som siger ja til at tage den umådeligt svære kamp op; at få renset Jewells navn.

Filmen er instrueret af Clint Eastwood, som også står bag Million Dollar Baby, Gran Torino og The Mule.

Se filmen her: Richard Jewell

The professor and the madman - se den nuProfessor and the madman.jpgDet biografiske drama The Professor and the madman fortæller den utroligt historie om James Murray, som var med til at skabe den første Oxford English Dictionary i midten af det 19. århundrede.

I arbejdet med bogen modtager Murray mere end ti tusind ord fra én mand; Dr. W.C. Minor. Men da komitéen insisterer på at hædre Minor for arbejdet, kommer en chokerende sandhed frem i lyset. Afsenderen er patient på et psykiatrisk hospital og dømt for mord.

Se filmen her: The professor and the madman

Drømmebyggerne - se den nudrømmebyggerne.jpg12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da bonussøsteren Jenny flytter ind. Den nye søster er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv. Da hun opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme, ser hun derfor hurtigt sit snit til at blive fri for hende.

Men at ændre drømme har konsekvenser, og pludselig må Minna redde Jenny i drømmeverdenen for at redde sin familie i den virkelige verden.

Se filmen her: Drømmebyggerne

Suits - se den nuSuits_S8_1920x1080_TitleTreatment_KeyArt.jpgStår sommerferien i afslapningens tegn, er det skønt at tage hul på en spændende serie – og Suits er perfekt til formålet!

I første afsnit ser vi den succesfulde advokat Harvey Specter tage en risikabel beslutning, da han ansætter den unge Mike Ross som sin assistent. Trods at Ross imponerer med sin knivskarpe hjerne, har han nemlig en stor hemmelighed; at han ikke har en uddannelse.

Der går ikke længe, før Specter når frem til sandheden. Men han vælger alligevel at dække over Ross, og de to ender med at blive et umage, nærmest uovervindeligt makkerpar.

Se serien her: Suits

Just Mercy - se den fra den 13.7.20Just mercyjpeg.jpegI 1987 sidder Walter McMillian på dødsgangen i Alabama. Han er, trods flere modsigende beviser, dømt for drabet på en 18-årig pige.

To år senere får den unge, idealistiske forsvarsadvokat Bryan Stevensen appelsagen, og den unfair sag ender med at blive den største og mest omstridte mordsat i hans karriere.

Filmen er baseret på advokat Bryan Stevensons egen bestseller-bog om et uretfærdigt juridisk system og har de to velkendte Hollywood-ansigter Jamie Foxx og Michael B. Jordan i hovedrollerne som henholdsvis mistænkt og advokat.

Se filmen her: Just Mercy

Se, hvad vi ellers skriver om: Film