Masser af inspirstion til din kommende sommerferie.
Foto: Getty Images Hvor skal din næste rejse gå til?

11 vilde rejseprofiler du skal følge på Instagram

Skal du bestille sommerferie, og mangler du inspiration? Her er vores 11 bedste rejseprofiler på Instagram.

Instagram er blevet et sandt mekka for rejselystne, der rundhåndet deler ud af deres bedste mad-, kultur- og shoppeoplevelser.

Smukke billeder fra krystalblå sandstrande på Mauritius til grønne rismarker i Sydøstasien og farverige huse i Holland deles på livet løs, og sætter udelængslen i femte gear, når vi stjæler et øjeblik på Instagram.

Vi har håndplukket 11 konti, der med garanti får dig til at få rejsefeber og inspirerer dig til nye, smukke destinationer.

Skal du blot være herhjemme, kan du i stedet nyde de mange fantastiske billeder, der oversvømmer alle 11 konti.

aladyinlondon

Siden 2007 har du kunne følge den Londonbaserede Julie Falconer, som rejser rundt i verden og udforsker alt, hvad den har at byde på. Billederne får ikke blot din rejsefeber til at stige – de er også utroligt æstetiske og er en absolut fryd for øjet. Er du vild med London, vil du helt sikkert også blive inspireret til din næste tur på denne Instagram-profil.  

budgettraveller

Rejseblogger Kash Bhattacharya er fast besluttet på, at gode rejseoplevelser ikke behøver at ruinere dig. Og at billige rejser ikke nødvendigvis betyder skrabede rejser. Følg derfor med på budgettraveller, hvis du vil fascineres af øjebliksbilleder fra smukke verdensegene eller blot hente tips til, hvordan du kommer ud i verden for få penge.

cntraveler

Det amerikanske tidsskrift Condé Nast Traveler har skabt et univers, der kan få selv den mest rejseforskrækkede person til at få udlængsel. Smukke billeder, gode tips og bedømmelser af alt fra mad til hoteller og oplevelser gør Instagram-profilen helt uundværlig, hvis du er ude efter inspiration til din næste ferie. Har du lyst til at dele din egne flotte feriebilleder med profilen, skal du blot tagge dem med #IAmATraveler.

Debi Flügge

Tyskeren Debi er model og blogger, og rejser med sin mand Kev rundt og tager smukke billeder, som ofte bliver udsat for en ordentlig omgang redigering.

Ikke desto mindre er billederne meget betagende, og det er svært ikke at blive imponeret, når Debi står på toppen af et bjerg og skuer ud over Cape Town eller dykker med hvalhajer på Maldiverne.

theblondeabroad

Kiersten, også kaldet Kiki, kommer fra Californien, hvor hun arbejdede i finanssektoren. Den karriere blev dog droppet til fordel for hendes kærlighed til rejser og eventyr.

Nu drager hun på rejser i hele verden – ofte kun i selskab med sig selv og sin drone, som hun bruger til at fange sig selv på øde sandstrande og imponerende store skove.

Saltinouhair

Kæresteparret Hannah og Nick har sammen startet rejsebloggen Salt In Our Hair. Navnet kommer fra en af deres første ture sammen, hvor de havde besøgt kysten i hjemlandet Holland.

På vejen hjem morede de sig over deres saltede hår, der derefter været et gennemgående tema for mange af deres eksotiske rejser, der blandt andet er gået til Island, Maldiverne og i Oman.

travelandleisure

Travel And Leisure er et forum for private-rejsebilleder tagget direkte til kontoen. Her er f.eks. små byhuse i Provence, et sneklædt Mount Everest og bolchefarvede freskoer i loftet på Sankt Petersborgs ældste katedral. Det skønne ved Travel And Leisure er, at du får et indblik i en række feriemål gennem en privat persons linse – og dét kan rejsebureauernes kataloger altså ikke hamle op med.

tuulavintage 

Jessica Stein er rejse- og modeblogger med base i Sydney. Men hendes arbejdsplads er hele verden, og "kontoret" er således ofte en snehvid bountystrand. Hun har et skarpt øje for smukke naturscenarier, men heldigvis er hun også selv med på mange af billederne. Hendes personlige stil er nemlig intet mindre end misundelsesværdig: Mønstrede Etro-kjoler, boho off-the-shoulder-toppe og afklippede vintage Levi's-shorts.

muradosmann 

En virkelig kunstnerisk rejsekonto, der mest af alt minder om en modeserie i sin æstetik. Hvert billede er taget, så du kun ser Murad Osmanns kæreste bagfra, mens hun rækker en hånd bagud mod fotografen. Og parret har været alle steder; Brooklyn Bridge i New York, Big Ben i London, Hollywood, Taj Mahal osv. osv. Hvis ikke du bliver inspireret til at rejse, kan du måske blive inspireret af Murad Osmanns kæreste(r)s fede garderobe!

passionpassport 

Passion Passport er en sammenslutning af ivrigt rejsende, der via billeder deler deres rejseeventyr med de mere end 225.000 følgere. Mange af billederne er så smukke, at du snapper efter vejret og tænker: " Dér MÅ jeg hen." Ofte kan du få glimt af slotte på klippeskråninger med smuk udsigt eller bygningsværker, der ikke ligner noget, du før har set. Indimellem kan du også være heldig at falde over rejsekonkurrencer.

YtravelBlog

Vil du inspireres til gode ferier for hele familien, kan du følge YtravelBlog, hvor jet-set-parret Caz og Craig Makepeace tager deres to børn med rundt i hele verden. Fra Machu Picchu over USA og langs Asiens rismarker. Deres flotte billeder og idylliske familie-stemning vil helst sikkert give dig lyst til at slippe hamsterhjulet og hoppe ud på eventyr med det samme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Instagram