12 blændende sommerferiefilm
Film: The lost city.

12 blændende sommerferiefilm

Channing Tatum, Krumme, en hare-kylling, Doctor Strange eller Sandra Bullock … hvem skal spille hovedrollen i din sommerferie?

Når isen er spist, solen er nydt og det er tid til en rigtig god film, så får du her vores bedste bud på mange timers underholdning i alverdens genrer. Der er film til familien, til fantasien, til spændingen og til de høje grin.

Dyk ned i vores anbefalinger, og vælg den film, der passer til dit sommerhumør. Rigtig god fornøjelse!

The Lost Daughter – se den nuthe-lost-daughter.jpg

Den midaldrende Leda er rejst alene på sommerferie, hvor tiden går med at nyde stranden, solen og freden. Hun fascineres dog af den stærke relation mellem en ung mor og hendes datter, og oplevelserne bringer minderne til live om den intense tid, hvor hendes egne børn var små, og de genkendelige følelser af frygt og forvirring presser sig på.

Filmen er instrueret af Maggie Gyllenhaal, der har sin debut både som manuskriptforfatter og instruktør. I de bærende roller finder du blandt andre Olivia Colman, Dakota Johnson og Jessie Buckley.

Se filmen her

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - se den nudoctor-strange-in-the-multiverse-of-madness.jpg

Endelig kommer opfølgeren til Doctor Strange fra 2016, og der er lagt i kakkelovnen til endnu en fantastisk rejse med den mægtige troldmand.

I filmen bruger Doctor Strange en forbudt besværgelse, der åbner døren til Multiverset, og så er filmen i gang! Alle Marvel-elskere har rigeligt at glæde sig til, og er du ny i den magiske verden, så er der meget nyt at opleve!

Sam Raimi er instruktør og i rollen som Doctor Strange er den stadig uforlignelige Benedict Cumberbatch, der i denne film akkompagneres af blandt andre Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez og Chiwetel Ejiofor.

Se filmen her.

Dog – se den allerede nudog.jpg

Det umage par – Army Ranger Briggs og den belgiske malinois Lulu – kører i høj hast langs stillehavskysten for at nå en soldats begravelse. Men rejsen handler om meget mere end blot transport fra A til B, for både mand og hund har meget i bagagen og mange historier at fortælle.

Den kærlige, sjove og rørende film har Channing Tatum i både instruktørstol og hovedrolle.

Se filmen her.

Krummerne: Det er svært at være 11 år – kan ses fra den 11. julikrummerne-det-er-svært-at-være-11.jpg

De digitale skærme er flyttet ind i familien Krumborgs verden, hverdag og køkken, og da det bliver for meget, indfører familien en skærmfri uge. Så skal man jo finde på noget andet at bruge tiden på …

Krumme og hans ven Tom starter et detektivbureau, og da en diamant stjæles, er det bare om at komme i gang med at finde forbryderne. En opgave, der selvfølgelig ikke er heeeelt ligetil.

'Krummerne - det er svært at være 11 år' er den sjette film om Krumme, hans familie og alle deres oplevelser.

Se filmen her.

The Lost City – kan ses fra den 12. julithe-lost-city.jpg

Kort fortalt handler ’The Lost City’ om forfatteren Loretta, som skal på en bogturne, der udvikler sig til det vildeste eventyr langt ind i junglens dyb.

Men hvis du krydrer den beskrivelse med Sandra Bullock i rollen som Loretta, en rigmand (Daniel Radcliffe), manageren (Channing Tatum) og en actionmand (Brad Pitt), så har du castet til denne fantastisk underholdende film.

Så spænd sikkerhedsbæltet, og gør dig klar til den perfekte kombination af romantik og komedie, sprængning og spænding, action og drama!

Se filmen her.

Morbius – kan ses allerede numorbius.jpg

Er du til Spider-Mans superhelteunivers, er du til Morbius. I filmen møder du videnskabsmanden Michael Morbius, der lider af en sjælden sygdom, som han gennem hele sit liv har ledt efter en kur på.

Da han en dag tester en af kurene af på sig selv, går det galt. For selvom han får det bedre end nogensinde, følger der også en ubehagelig bivirkning med: Han får en ukontrolleret lyst til menneskeblod. 

Daniel Espinosa instruerer blandt andre Jared Leto, Matt Smith og Adria Arjona.

Se filmen her.

C’mon C’mon – kan ses fra den 4. juliCmon-Cmon-1.jpg

Johnny er en midaldrende radiojournalist, der er i gang med en reportage, hvor børn spiller hovedrollen. Han har sådan set fint styr på arbejde og sit barnløse liv – indtil han pludselig får ansvaret for sin nevø, Jesse.

Livet vendes på hovedet, for hvor han ved en masse om børn i radiosammenhæng, ved han tilsvarende lidt om at være sammen med dem hele døgnet. I løbet af de dage, Johnny og Jesse er sammen, går det op for ham, at selvom børns behov og bekymringer er anderledes end voksnes, er de ikke mindre vigtige.

Mød Joaquin Phoenix som radiojournalisten og Woody Norman som Jesse. Mike Mills instruerer.

Se filmen her.

Hopper og jagten på mørkets hamster – kan ses fra den 4. julihopper.jpg

Hopper er en perfekt blanding af en kylling og en hare, der er meget elskelig og meget klodset.

Vores skønne ven er altid blevet drillet, men af og til kan det være en stor fordel at være lidt anderledes. Hvordan og hvorfor kan du se i denne nye animationsfilm, hvor Hopper er helten, der hjælper kongen mod et komplot, der skal skubbe ham af tronen. 

Filmen vises med dansk tale af bl.a. Albert Rudbeck Lindhardt, Mark Le Fêvre, Emma Sehested Høeg, Jens Jacob Tychsen og Olaf Johannessen.

Se filmen her.

Intet – kan ses fra den 4. juliintet.jpg

Et must see dansk ungdomsdrama! En dreng konstaterer, at tilværelsen er meningsløs, går ud af skolen og klatrer op i et træ.

Historien kunne stoppe her, men hans kammerater kastes ud i en eksistentiel krise og beslutter sig for at samle alle deres mest værdifulde ejendele, for at vise at der er masser af ting, der betyder noget. Den farlige vægtning af, hvad der er vigtigt, og hvad der giver mening, begynder.

Intet er baseret på Janne Tellers populære roman af samme navn.

Se filmen her.

Klienten – kan ses allerede nuklienten.jpg

Susanne er en erfaren psykolog, der – da hun tager imod klienten Mark – ikke aner, hvor skæbnesvangert mødet bliver. For Mark er en berygtet seriemorder, der er på jagt efter sit næste offer.

Med kun én time til at kurere Mark bliver Susanne sat på en opgave, der virker umulig, og filmen spiller på alle de psykologiske strenge, en ægte thriller skal.

Manuskriftet er skrevet af duoen Jacob Weinrich og Anders Rønnow Klarlund, der tilsammen udgør A.J. Kazinski. Anders har instrueret, psykologen spilles af Signe Egholm Olsen og klienten er Anton Hjejle.

Se filmen her.

The Unbearable Weight of Massive Talent – kan ses fra den 7. julithe-unbearable-weight-of-massive-talent.jpg

En action-komedie om Nicolas Cage, hvor hovedrollen spilles af Nicolas Cage. Det lyder muligvis en anelse sært, men det virker. Filmen fungerer i forholdet mellem personen Cage i virkeligheden og karakteren Cage i filmen, og det giver frit lejde for en række referencer til andre Cage-film. 

Cage har brug for penge og siger derfor ja til at deltage i en fest for en million dollars. Besøget udvikler sig dog ikke som forventet, og pludselig er både CIA og en narkobaron indblandet.

Tom Gormican har instrueret blandt andre Nicolas Cage, der spiller … well, sig selv.

Se filmen her

A Journal for Jordan - se den allerede nua-journal-for-jordan2.jpg

Charles Monroe King er udstationeret som 1st Sergeant i Irak, mens han skriver dagbog til sin nyfødte søn. Sideløbende tænker hustruen Dana tilbage på parrets første møde, der førte til en stormende forelskelse.

A journal for Jordan er en stor fortælling om en smuk kærlighedshistorie baseret på virkelige hændelser.

Denzel Washington instruerer, og Michael B. Jordan, Chanté Adams og Jalon Christian spiller med.

Se filmen her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film