14 hotte Hollywood mænd - så hotte var de - sådan ser de ud i dag
gallery

14 hotte Hollywood mænd - så hotte var de - sådan ser de ud i dag

Bulls

Brad Pitt

Überlækre Brad Pitt, som han så ud til premieren på filmen ’Seven years in Tibet’ i 1997. Verden fik for alvor øjnene op for Brad Pitt, da han medvirkede i filmen Thelma and Louise i 1991, og siden er hans karriere kun gået en vej – nemlig op.

Hvordan ser Brad Pitt og alle de andre lækre mænd fra vores tv/film ungdom ud i dag? Klik dig videre og find ud af det.
Bulls


Selv med fuldskæg og briller kan vi ikke stå for Brad – i dag gift med Angelina Jolie (+far/papfar til deres i alt 6 børn) og stadig en af de hotteste skuespillere i Hollywood – lige nu super aktuel i Tarantinos ’Inglourious Basterds’.

Bulls

Christian Slater

Som han så ud til premieren på ’Interview with a Vampire: The Vampire Chronicles’ i 1994, som også havde en meget ung Kirsten Dunst på rollelisten. Inden da havde han bl.a. spillet med i Young Guns II, hvor også Viggo Mortensen havde en lille rolle.

Pssst.. Nyd Jon Bon Jovis fantastiske titelsang ’Blaze of Glory’ her – tjek også lædervesten og den skønne permanent – jo de ku’ noget med håret i 1990…
Bulls


Christian Slater i dag – stadig lækker, men ikke heeeelt på den samme bad-boy agtige måde..

Bulls

Emilio Estevez


Han spillede den super lækre (og ikke så kvikke) Andy Clark – sportsnørden – i ’The Breakfast Club’ (se klip her) John Hughes sublime ungdomsfilm fra 1985.

Emilio Estevez fik sit gennembrud i filmen Tex, hvor han spillede over for Matt Dillon. Senere var han også med filmatiseringen af The Outsiders, som byder på nogle meget unge Hollywood hunks – bl.a. Patrick Swayze, Rob Lowe (som Sodapop), Matt Dillon, Tom Cruise og Ralph Macchio (Karate Kid).

Pssst.. Måske husker du bedst ’The Breakfast Club’ for denne her?
Don’t you forget about me – Simple Minds
Bulls

I dag har Emilio tabt lidt af sit ‘sporty image, og flasher her sine runde kinder på den røde løber i Madrid i 2009...

Bulls


Det er måske ikke så mange, det lige frem klæder at blive ældre, men George Clooney er efter vores mening en undtagelse. Her 20 år efter er han stadig og måske endda endnu mere hot!

Bulls

Jason Priestley

Beverly Hills 90210’s evige elevrådsformand med den tænksomme krølle ned i panden… Jason Priestley spillede rollen som Brandon Walsh, i den evigt populære serie om de ’stakkels’ rige børn på West Beverly High.
Bulls


I dag er Jason Priestley mest kendt som instruktør og racerkører – her ses han til sin 40 års fødselsdag i august i år. Selvom den følsomme krølle ned i panden er væk, er han da stadig ret lækker…

Bulls

Johnny Depp

Vandt vores hjerter i tv-serien '21 Jump Street' i 1987, og forsatte med at tryllebinde os, selv i rollen som Edvard Saksehånd og andre mærkelige karakterer i Tim Burton’s finurlige filmunivers.

Pssst.. Se klip fra tv-serien 21 Jump Street her
Bulls


I dag er Johnny Depp mest kendt som Kaptajn Jack Sparrow i ’Pirates og the Caribbean’ triologien. Og lækker? Tja, det holder han vist aldrig op med at være, selvom den blå brille lige tager toppen af lækkerheden her…

Bulls

John Stamos

Den super lækre onkel Jesse fra tv-serien 'Fuldt hus'. Serien startede i 1987, og havde John Stamos i rollen som den ugifte onkel, der flytter ind hos sin svoger, der er blevet alene med tre sine tre små døtre. Serien kørte i otte sæsoner, før tv-selskabet droppede den – ifølge rygter var det udelukkende fordi John Stamos ikke ønskede at medvirke mere.
Bulls

I dag er John stadig lige lækker – man må sige det klæder ham, at have droppet det (meget) lange nakkehår. Han har stadig mange roller på tv, og kan bl.a. nydes som Dr. Tony Gates i ’Skadestuen’.

Bulls

Keanu Reeves

Billedet er fra filmen ’My own Private Idaho’ hvor Keanu spillede over for endnu en af 90’ernes absolutte superstjerner, nu afdøde River Phoenix. Filmen lancerede Keanu Reeves som en mere seriøs skuespiller oven på roller, som den ’totally bogus’ figur Ted Logan i teenagefilmen ’Bil & Ted’s Excellent Adventures’. Hans helt store gennembrud kom dog med filmen Speed i 1994.

Bulls


I dag lever Keanu Reeves en tilbagetrukket tilværelse, hvor han går mere op i sine motorcykler og rollen som bassist i bandet Dogstar, end dem ham spiller på det hvide lærred. Lækker, det er han dog stadigvæk…

Pssst.. Vidste du at navnet Keanu betyder ’kold vind over bjergene’ på hawaiiansk?

Bulls

Kevin Bacon


Her i filmen ’Footloose’ sammen med en meget ung Sarah Jessica Parker. Filmen havde premiere i 1984 og forvandlede Kevin Bacon til en 80'er megastjerne overnight.
Bulls


I dag har Kevin Bacon stadig noget af den drengede charme intakt. Derudover ligner han, i modsætning til mange af sine kolleger, det han i virkeligheden er; en mand på efterhånden 51 år med de rynker livet har givet ham.

Psst.. Vidste du at Kevin Bacon, udover at være en kendt skuespiller, også har lagt navn til legen ’Six Degrees of Kevin Bacon’? Selve legen er gammel, og går ud på at alle mennesker på en eller anden måde er forbundet med hinanden i sjette led.

Men da Kevin Bacon i 1994 udtalte, at han havde arbejdet sammen med alle i Hollywood, eller i hvert fald med nogen, der havde arbejdet sammen med dem, fik legen nyt liv, med ham som hovedperson. Tesen er at man kan forbinde alle mennesker via seks led med Kevin Bacon.. Læs mere her

Bulls

Luke Perry


Den super lækre Dylan fra Beverly Hills 90201,der altid var i konflikt med enten sine forældre eller sine indre dæmoner. Dengang var man enten vild med clean-cut Brandon, eller surfer-Dylan, der levede på kanten..
Bulls


Luke Perry medvirkede i Beverly Hills 90201 fra 1990 til 2000, og har siden haft et hav af roller i forskellig tv-produktioner..

Bulls


Bulls

Matt Dillon


Altid castet til rollen som den utilpassede unge mand, og vores hjerter blødte for (og med) Matt Dillon op gennem 80’erne. Senere fik han dog også brug for andet end sit mutte badboy udtryk, og fik stor succes med de mere komiske roller – f.eks. som den ultra klamme privatdetektiv i ’Vild med Mary’ fra 1998.
Bulls


I dag har Matt Dillon smidt lidt af sit mutte udtryk, og ligner mere en bankrådgiver end en utilpasset rod. Men de der brune øjne kan altså stadig et eller andet…

Pssst.. Kan du huske filmen 'The Outsiders'? Tjek en meget ung Matt Dillon ud i klippet her

Bulls

Matthew Broderick


Fik sit gennembrud som Ferris Bueller i filmen ’En vild pjækkedag’ – en uforglemmelig 80’er perle på linje med Varme drenge..
Bulls


I dag er Matthew Broderick mest kendt for sit ægteskab med Sarah Jessica Parker, som han har tre børn med. Han foretrækker roller på Broadway frem for på film, og er derfor ikke nær så kendt i vores del af verden mere.

Om han stadig er lækker? Tjaaa der er vel stadig et eller andet over ham…

Pssst.. Vidste du at Matthew Broderick lagde stemme til Simba (som voksen løve) i Disneys ’Løvernes konge’ fra 1993?

Bulls

Michael J. Fox


Den canadiske skuespiller blev rigtig kendt herhjemme, som den meget irriterende Alex i tv-serien Blomsterbørns børn’, der kørte som en af de første sitcoms på dansk tv. Senere fik han hovedrollen i de tre ’Tilbage til fremtiden’ film, og fik her slået sit navn som filmskuespiller fast.
Bulls


I 1998 fortalte Michael J. Fox verdenspressen at han havde Parkinsons, en diagnose han havde fået allerede som 30 årig. Det forhindrede ham dog ikke i at fortsætte sin karriere i tv-serien ’Spin City’ frem til 2000, hvor han trak sig endeligt tilbage pga. sin sygdom.

Pssst.. Kan du huske Alex’s kæreste nummer to i 'Blomsterbørns børn'? Jo, det var Courtney Cox, der siden hen fik rollen som Monica i 'Venner'.

Bulls

Patrick Swayze


Var kendt og elsket for mange roller, men nok mest for rollen som Johnny Castle i 'Dirty Dancing’. En film der satte ham meget højt på listen over 80’ernes lækreste mænd.
Bulls


Patrick Swayze tabte kampen mod kræften i september 2009, han blev 57 år…

Pssst.. Patrick Swayze havde mange andre talenter end skuespillet – f.eks. sang han sangen ’She’s Like the Wind’ fra Dirty Dancing soundtracket - hør den her.

Bulls

George Clooney

Som altid med på vores lister her på altfordamerne.dk. Længe inden han var Dr. Ross på Skadestuen, havde han en lille rolle i tv-serien 'Roseanne' i 1989 – pæn var han også dengang, selvom frisuren måske godt lige kunne trænge til en kærlig hånd (og/eller saks).
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Beverly Hills 90210