Foto: HBO

15 ting, du garanteret ikke vidste om SATC

Vi er flere, der har sværget til Sex and The City som vores singlebibel, og selvom du måske også hører til flokken, der har set hvert afsnit 15 gange, ejer boxsættet og uløseligt forbinder HBO's flimmer med lyden af percussion, så vidste du garanteret ikke at...

Introen
... Tylskørtet, som Carrie bærer i åbningsscenen, hvor der bliver sprøjtet vand op på hende, kom fra en tilbudskasse og kostede $5.

... Samme åbningsscene faktisk rummer en fejl, der bliver gentaget igen og igen. I bussen sidder der til at begynde med en masse mennesker, men da den kører væk til sidst, er den tom.... Frem til episode 12 i fjerde sæson sluttede introen med seriens titel skrevet på en baggrund af New Yorks skyline med de to World Trade Center-tårne. De blev herefter erstattet af The Empire State building efter 9/11.

Om de fire karakterer
... Sarah Jessica Parker er den eneste af de fire hovedroller, der ikke viser sig nøgen i serien. Det fik hun fra begyndelsen skrevet ind i sin kontrakt.

... Kim Cattrall to gange afviste at spille Samantha. Det var først tredje gang, hun takkede ja.

... Kim Cattrall under filmning insisterede på altid at bære højhælede, også selvom de slet ikke kunne ses – det fik hende til at føle sig som Samantha.

... Cynthia Nixon, der spiller Miranda, i virkeligheden slet ikke er rødhåret, men blond. Hårfarven fik hun for at kunne spille rollen, der er beskrevet som i rødhåret Candace Bushnells bog.

... Victoria Beckham blev tilbudt en rolle i den første film, men måtte takke nej, fordi det clashede med øvning op til Spice Girls' tour.

... Kun ét enkelt af de fire hovedrollers outfit er blevet gentaget i hele serien. Det er Carries pelsjakke, der blandt andet optræder i sidste scene i serien – og i det aller første afsnit.SATC irl
... Sæson fem ikke blev længere end otte afsnit, da SJP var gravid i virkeligheden.

... Efter Carrie og Miranda spiste cupcakes fra the Magnolia Bakery i NY, blev stedet så populært, at de måtte hyre en dørmand.

... I den første film låner Carrie bogen 'Love Letters of Great Men' fra biblioteket. En bog, der ikke fandtes i virkeligheden, men gør nu, fordi så mange fans ville have fingre i den efterfølgende.

... I 2012 blev lejligheden, Carrie bor i, solgt for ca. 55,5 millioner kroner.

... Willie Garson, som spiller Stanford, mange år inden serien var på date med SJP. De var på blind date, og selvom det ikke var et romantisk match, er de i dag rigtig gode venner.

... Det allersidste afsnit først var færdigfilmet fire dage før det blev sendt på amerikansk tv.

Kilde: BuzzFeed.com – Se endnu flere vilde fakta her.

LÆS OGSÅ: Her er de nye tv-serier, du skal glæde dig til

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur