Søstersindprisen

Foto: Stine Christiansen Kender du en kvinde, der fortjener Søstersindprisen?

Søstersindprisen: Mød to nye nominerede (og helt særlige) kvinder

I oktober uddeler vi SØSTERSINDPRISEN, som hædrer en kvinde, der har gjort en særlig indsats, og vi har brug for jeres hjælp til at finde de nominerede. Mød to af de nominerede her – indstillet af kvinder, de gør en forskel for.

Nanett Borre nomineres til SØSTERSINDPRISEN for sin evne til at sætte sig selv i spil og se det største lys i alle mennesker.

Nanett
Nomineret Nanett Borre, forfatter, foredragsholder og selvstændig motorikkonsulent.

Hvorfor

Nanett er et livsstykke uden lige, hun er altid glad, og det smitter alle omkring hende. Hun har undervist os i motorik og innovation på dagplejernes uddannelse i Odense, og ugerne med hende fløj afsted; vi var glade, fra vi kom, til vi gik. Hun er ikke bange for at sætte sig selv på spil, for at vi skal have det bedre.

Nanetts indstillere
Nomineret af Inge Maj Johansen, Vibeke Glud og Heidi Hansen, Middelfart.

– Hun ser det største lys i alle mennesker, og den der med, at næstefter ens egen lykke så er andres ulykke ikke at foragte – den har hun overhovedet ikke. Hun får os altid til at kunne mere, end vi selv tror, vi kan. Ja, hun får os til at føle os bedre, end vi er.

LÆS OGSÅ: 3 nominerede til Søstersind pris

Pernille Sandberg Bech nomineres til SØSTERSINDPRISEN, fordi hun satsede alt på at starte et stærkt fællesskab for kvinder.

Pernille Sandberg
Nomineret Pernille Sandberg Bech, stifter af Goodtalks, en byttebørs for ideer, erfaringer og ekspertise.

Hvorfor

Med Goodtalks søsatte Pernille en anderledes og enkel vej til at forbinde medsøstre. Hun kalder det en byttebørs af medmenneskelighed. Du mærker det til events, hvor du allerede ved indgangen mødes med stor åbenhed og nysgerrighed fra dine medsøstre. Du mærker det på Goodtalks-platformen, som nemt forbinder dem, der gerne vil hjælpe hinanden på deres vej i livet og karrieren. Der er mange eksempler på hjælp, som bliver formidlet. CV’et skal pudses af, forretningsplanen trænger til feedback, en ny livspassion skal have coaching, en yngre har brug for at spejle sig i livserfaringen fra en ældre, en ældre har brug for inspirationen fra den yngre. Kernen i fællesskabet er enkel, taler til hjertet, og der er plads til sårbarhed.

Lisbeth
Nomineret af Lisbeth Sundby, co-founder af Altitude North.

– Pernille selv er en stor inspiration og et powerhouse af mod, varme, ærlighed og sårbarhed. Hun gik fra et velbetalt corporate job og satsede alt for at starte et fællesskab for kvinder, der tror på søstersind og gaven at hjælpe andre. Selv efter 1 1/2 år uden løn arbejder hun passioneret videre for at udbrede fællesskabet og nye muligheder for at udvikle sig og hjælpe hinanden.

Kender du en kvinde som

– altid glæder sig over andre kvinders succes?

– er god til at anbefale andre kvinder til jobs?

– er guld værd på en dårlig dag?

– baner vej for kvinder ved at skabe nye netværk?

Sådan nominerer du:

Skriv til os på alt@alt.dk og fortæl os, hvorfor netop denne kvinde har fortjent en særlig hyldest, inden 30. september.

Send gerne billeder med – både af hende og af dig selv. Vi bringer nomineringerne løbende i bladet og på ALT.dk. Vinderen af SØSTERSINDPRISEN bliver kåret af en jury bestående af sangerinde Fallulah, forfatter Katrine Engberg, sociolog Emilia van Hauen og redaktionschef Rikke Dal Støttrup.

Vinderen af ALT for damernes SØSTERSINDPRIS modtager et rejsegavekort på 10.000 kr. sponsoreret af Atlantis Rejser, der bl.a. arrangerer rejser til Egypten, Bali, Thailand, Seychellerne og Maldiverne.

Se, hvad vi ellers skriver om: #søstersind og Kvinder du skal kende

610x200_woordy_knap2.jpeg