3 kendte mænd: Det gør kvinder dejligere med alderen
Foto: Reimar Juul

3 kendte mænd: Det gør kvinder dejligere med alderen

“Jeg synes helt klart, at kvinder får så meget mere med, når de bliver ældre. De bliver mere selvsikre og stærke. Og de får så meget mere udstråling, fordi de er blevet klogere på livet, de ved hvad de vil have, og de er ikke så forvirrede.”

 

Rasmus Seebach, 29 år

 

 

“Jeg synes, modne kvinder har en helt anden elegance end yngre kvinder. Unge kvinder er lidt ligesom
børn, der går fra kravlestadiet og skal til at lære at gå. De er nuttede, men også hjælpeløse og yderst kluntede både at se og høre på. Den ældre kvinde har især en intellektuel elegance, fordi der er nogle eksistentielle emner, man kan tale om, som yngre kvinder på grund af deres manglende livserfaring ikke kan tale med om”

 

Morten Albæk, 34 år

 

“Et godt humør er meget vigtigere end en dåbsattest og et brystmål. Hvis man kan mærke, at her er en kvinde, der elsker livet, har lyst på livet og har slugt det, så er det meget mere attraktivt, end hvis hun havde en ung krop og glat hud.”

 

Mikkel Beha Erichsen, 43 år

OM DE 3 MÆNDRasmus Seebech, 29 år
Musiker, udgav i efteråret sit første album og hitter med nummeret „Engel“. Single og ingen børn.

Morten Albæk, 34 år
Filosof, forfatter og adjungeret professor. Er gift med Sara, som han har kendt i 12 år. Parret har to piger på 3 og 6 år.

Mikkel Beha Erichsen, 43 år
Vært på TV 2‘s Go‘aften Danmark. Gift med Marian, som han har været sammen med i 23 år. Hun er seks år ældre end ham. Parret har sammen tre drenge på 9, 16 og 19 år.


Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi og Rasmus Seebach