Caroline Sillesen fra bloggen Fokuru anbefaler gode spisesteder i København - blandt andet restauranten 20A på Nørrebro.

Foto: Caroline Sillesen. Caroline Sillesen fra bloggen Fokuru anbefaler gode spisesteder i København - blandt andet restauranten 20A på Nørrebro.

Gode spisesteder København

5 gode spisesteder i København anbefalet af bloggeren

Caroline Sillesten står bag bloggen Fokuru her på siden - et slaraffenland af god stil og anbefalinger til både kunst, mad, rejser og meget mere. Og heldigt for os, så deler hun både mad- og rejsetips på sin blog. Vi har samlet de seneste anbefalinger til København her - hvad end din søde tand skriger på et fix, du skal hygge med veninderne eller vågne på en god kop kaffe, finder du tippet her.

Restaurant: 20A (billedet ovenfor)
- På 20a har de en fiskeret og en kødret, der skifter dagligt og varierer efter årstid. Jeg fik kødretten forleden – unghanebryst med tomatsovs og noget perlespelt med hytteost. Helt sikkert anbefalelsesværdigt! En af mine yndlingsretter dernede. (Jeg har selvfølgelig været der siden og fået den så sent som i forgårs i en anderledes version.) 
Læs mere her


Kaffebar: Coffee Lab 
- Har længe villet forbi, og nu hvor de er nomineret til byens bedste på AOK, var det vist på sin plads at yde dem et besøg. Hyggelige, men rå lokaler, et par borde udenfor, der rammes af morgensolens stråler og søde mænd bag disken. 
Læs mere her


Fastfood: Big Willy's 
- Prøvede fra lidt tid siden det omtalte sted, der laver såkaldte 'gourmet hotdogs' – Big Willys på Fælledvej på Nørrebro. Jeg er normalt ikke en stor fan af hotdogs, men hatten af for de her drenge! 
Læs mere her.


Iskiosk: Oluf's 
- Nogle gange tilsmages den hvide chokolade med pistacie eller jordbær, så de bliver fine grønne og lyserøde. Jeg bestilte en large lakridsis med hvid chokoladeovertræk, som uden tvivl er den vildeste ispind, jeg nogensinde har fået. 
Læs mere her

Café: Auto

- De har været åben i to måneder, men der er allerede begyndt at være stamkunder og en forholdsvis fast kundekreds. Det var overdrevet varmt igår i byen – man smeltede jo bogstaveligt sin vej frem i verden, så vi bestilte deres hjemmelavede ingefær- og myntelemonade. De kan anbefales!!
Læs mere her.

LÆS OGSÅ: 5 nye caféer i København, du skal kende

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur