Få tips til hjemmelavede julegaver.
Foto: Sugarandcharm.com, Artifactuprising.com, Eatdrinkchic.com, Yesmissy.com, Littlegreennotebook.blogspot.ca Find din kreative side frem og overrask dine nærmeste med hjemmelavede julegaver.

Sådan laver du 5 fine hjemmelavede julegaver

Julen varer længe, koster mange penge. Sådan er der garanteret mange, der tænker når de træder ind i den dyre december måned. Men det behøver ikke alt sammen at være dyrt, for med lidt kreativitet kan du i stedet overraske dem, du holder af med en personlig julegave. Det kan derudover være en hyggelig måde at samle dine veninder eller familie på i de mørke vintermåneder. Lad sig inspirere af vores 5 hjemmelavede julegave-favoritter her.

1. Personlige tekopper

Er der gået en kunstner tabt i dig, eller er du bare dygtig og kreativ med en tusch i hånden, så find nogle ensfarvede kopper og køb en porcelænstusch. Det er et klassisk gør-det-selv-projekt, som er sjovt for både børn og voksne. Skriv en personlig hilsen til en du holder af eller tegn, hvad du nu har lyst til. Se mere her.LÆS OGSÅ: 5 'gør-det-selv' juledekorationer

2. Instagram som bogform

Har du en veninde eller et familiemedlem, der bruger meget tid på det sociale medie Instagram, kan du overraske med gaven der helt sikkert vil falde i god smag: en lækker bog med personlige Instagram-billeder. Med denne bog er du sikret de mindeværdige billeder mange år frem i tiden. Se mere her.

LÆS OGSÅ: 50 idéer til hans pakkekalender

3. Dekorative flasker

De farverige flasker kan både bruges som dekorativ pynt og som en lille vase. De kan købes billigt i IKEA eller du kan finde nogle tilsvarende i en genbrugsbutik. Det fine label kan du selv printe ud og dermed selv bestemme, hvad der skal stå, og hvordan det skal se ud. Find skabelon til klistermærke her.

LÆS OGSÅ: Sådan ser en palæo-julefrokost ud

4. Leopardprikket stol

Har du en svaghed for prikker – eller kender du en der har, så har du muligheden for helt selv at sætte dine personlige prikker på denne gaveidé. Stolen kan, ligesom den på billedet, være en billig model fra IKEA, bare den har et hvidt betræk. Så mangler du ellers bare stoftuschen for at den gave er hjemme. Se mere her.LÆS OGSÅ: Se 4 opskrifter på sund konfekt

5. Hjemmelavet bodyscrub

Er en lækker måde at forkæle en du holder af på. Find ud af personens yndlingsduft og overrask med en hjemmelavet bodyscrub - og husk gøer noget personligt ud af krukken den er i. Se opskriften her.

LÆS OGSÅ: Se juledagenes bedste film

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Gaver til hende og Julegaver