TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Vielsesringe

Vielsesringe

6 unikke vielsesringe til dit bryllup

Eventyrlige, moderne, klassiske eller måske skal det være de alternative?

Livet er fuld af store valg, men valget af jeres vielsesringe hører alligevel til kategorien af livets allerstørste valg. For her er selvfølgelig ikke blot tale om et sæt ringe men et evigt symbol og påmindelse om netop jeres kærlighed.

Så hvordan udvælger man? Hvor skal man begynde? Her har vi udvalgt 6 unikke vielsesringe, der, hvis ikke de er helt rigtige, i det mindste kan fungere som inspiration og hjælp til dette af livets store valg. 

Romantiske vielsesringe som ingen andre
Embrace vielsesringe med diamanter - Pris 23.400 kr

Embrace designet med de to arme, der kærligt omfavner diamanterne er en evigt foranderlig klassiker hos Castens – her i en asymmetrisk og luftig version. Hos os kan du få skabt dine eventyrligt smukke vielsesringe helt efter dit eget hoved og under kyndig vejledning af Karin Castens. Hun vil tegne, foreslå og guide jer indtil i har fundet frem til netop de ringe, der fanger essensen af, hvem i to er – sammen. Bliv inspireret til jeres egne vielsesringe på hjemmesiden, hvor i kan se et bredt udvalg af specialdesignede unika ringe, som kan tilpasses mange forskellige budgetter - og som helt sikkert ikke ligner alle andre.Sættet her er skabt af 14k guld & ia. 0,28 TW/VVS diamanter og koster 23.400 kr.

Design og kreation af Janni Krogh
GRIP vielsesringe i 18 karat guld. Med en elegant og klassisk diamant til hende. Pris herre 10.950 kr og dame 10.700 kr - ialt: DKK 21.650

Guldsmed Janni Kroghs design inkarnerer en stilren nordisk elegance, hvis tidsløse formsprog fortryller smykkeelskere fra New York til Paris. 

GRIP vielsesringe er en moderne klassiker. De håndlavede ringe fåes i sølv, guld og hvidguld samt med diamanter af varierende størrelse og carat. 

Alle Janni Kroghs smykker er skabt fra bunden og i hånden. Og til dig, der ønsker et helt særligt sæt ringe, yder Janni Krogh også unikke løsninger baseret på dine personlige idéer og drømme. 

Du kan følge Janni Krogh på Instagram janni_krogh eller Facebook JanniKrogh.dk

Water Rings er poetiske solitærringe
Water Rings - Pris fra 4.800 kr

Water Rings fra Mette Saabye er poetiske solitærringe inspireret af den stille sommeregn der drupper varmt og tungt i vandpytternes overflade.

Unikke vielses- og forlovelsesringe i 18k guld kombineret med diamanter, rubiner eller safirer.

Love is love is love
Vielsesringe, 14 og 18 kt. guld med og uden brillanter - Pris fra 3.750 kr

Nytænkning, kreativitet og moderne smykkekunst er nøgleord for vores designere. Udover arbejdet med at designe flere nye kollektioner hvert år, forvandler P. Hertz Smykker også vores kunders ønsker til unikke smykker. Dette arbejde foregår altid i tæt dialog med kunden, så vi sikrer, at vores design og formgivning lever helt op til kundens forestillinger og forventninger.

Dette sorte ædelmetal giver et unikt look kombineret med guld og diamanter. 
Tantalring Ta7311B - Pris fra 5.995 kr til 7.950 kr

Få følelsen af luksus med de nye eksklusive tantal ringe fra TILUX. 

Tantalringe er det nyeste bud på eksklusive vielsesringe fra TILUX. Det sorte ædelmetal står smukt alene eller sammen med andre traditionelle materialer som guld eller hvidguld. Ringen kan få et mere råt look, som mange mænd er glade for, og kvinder får muligheden for at have et smykke der passer godt til den sorte garderobe. Tantal er lige så tungt som guld, er nænsomt mod huden, og vil give jer en raffineret følelse af luksus. Alle ringe er lavet helt fra bunden på vores eget guldsmede værksted beliggende i Danmark, hvor vi har specialiseret os i at lave eksklusive titan/tantal/guld ringe. Vi kan derfor tilbyde jer muligheden for at sætte jeres personlige præg på ringene, så i får netop det i leder efter. Lad jer inspirere og find jeres nye ringe på tilux.dk

Vielsesringe med vægt på samhørighed.

Vielsesringe i bioguld - Pris for sættet fra 10.000 kr.

Unikke vielsesringe i bioguld fra Maiken Berle Fine Jewellery
Det lille indhak i mandens ring passer til kvindens diamant, og understreger samhørigheden i ægteskabet.

Sættet laves i 14 eller 18 karat guld. Ved at bruge bioguld sikres skånsomhed overfor miljøet, samt at guldet er raffineret (renset) under gode arbejdsforhold. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup