Åben dit sind med hypnoterapi

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: HypnoBaby, Kate Garfalk, Drømmejunglen, Støvring hypnose & Aniita Rebecah

Åben dit sind med hypnoterapi

Er der en bestemt vane, tanke eller adfærd, du gerne vil lægge bag dig? Så er hypnoterapi måske noget for dig. Se med her, hvor fem eksperter fortæller om terapiformen, og hvordan den kan bruges.

Urolig nattesøvn, sukkertrang, utryghed eller stress. Terapiformen hypnoterapi, hvor en terapeut bruger hypnose til at påvirke og omprogrammere reaktionsmønstre i din bevidsthed, kan bruges i mange forskellige henseender. Hver hypnoseterapeut har et eller flere særlige fokusområder, de er eksperter i at hjælpe deres klienter med, men målet er det samme; at skabe glæde og balance.

HypnoBaby - Lydbaseret hypnoterapi

Kate Garfalk - Prioritér dig selv

Drømmejunglen - Godnathistorier baseret på beroligende hypnoseteknikker

Støvring hypnose - Specialist i vægttabshypnose

Aniita Rebecah - Hypnoterapi særligt for kvinder

Lydbaseret hypnoterapi

Læge og klinisk hypnoterapeut Anna Knakkergaard er kvinden bag app’en HypnoBaby. Hun har selv udviklet og indtalt alle app’ens hypnoselydfiler på baggrund af sin kliniske erfaring og den eksisterende forskning på området.

HypnoBaby er blandt andet til dig, der:
- Drømmer om at blive gravid
- Ønsker at nyde din graviditet og forberede dig til en tryg fødsel
- Har svært ved at sove
- Oplever stress

Lydfilerne kan høres med eller uden beroligende underlægningsmusik hjemme på din egen sofa, når det passer ind i dit program.

Find spændende artikler og personlige blogindlæg på hjemmesiden. Lige nu kan du prøve HypnoBaby gratis i 14 dage.

Prioritér dig selv

Kate er uddannet hypnoterapeut, sygeplejerske og coach. En faglig kombination, hun bruger til at forbinde sjæl og krop hos sine klienter.

En travl hverdag kan give udfordringer, og det er disse, som Kate kan ændre med hypnoterapi. Terapiformen er en genvej til det underbevidste sind, hvor det er let at omprogrammere blokeringer som angst, stress m.m. - til et liv, hvor du mærker og prioriterer dig selv først.

Kate har altid arbejdet med mennesker, deres personlige udvikling og forandringsprocesser. Hendes klienter får effektive resultater på en sikker, tryg og omsorgsfuld måde, fordi hun anerkender alle mennesker som unikke, og behandlingerne derfor også bliver tilpasset hver enkelt klients behov.

Læs mere på kategarfalk.dk

Godnathistorier baseret på beroligende hypnoseteknikker

Hjælp dit barn med at falde trygt i søvn med Drømmejunglens bog og app. Universet er skabt af læge Anna Knakkergaard, som har stor erfaring i at hjælpe børn og familier med søvnproblemer.

I Drømmejunglen har seks dyrebørn svært ved at sove af flere genkendelige grunde. Brøleaben Bjarne har tankemylder, Jaguaren Janus døjer med vokseværk, og Tapiren Torben har ondt i maven. Men heldigvis er der hjælp at hente! Gennem beroligende hypnoseteknikker hjælper dit barn dyrene med at finde ro, så de sammen kan falde trygt i søvn.

Gå på opdagelse hos Drømmejunglen, og få hjælp til bedre søvn.

Specialist i vægttabshypnose

Annette Hamborg er certificeret master hypnoterapeut og NLP coach med speciale i vægttab.
Hun hjælper klienter med at fjerne den følelsesmæssige binding til mad, sukkertrang og overspisning ved at gå i dybden med de psykiske årsager bag klientens spisemønster. Målet er at om-programmere underbevidstheden, så den indre kamp mellem fornuft, følelser og adfærd slutter.

Annette kan, som en af de få i Nordjylland, tilbyde gastric-band hypnose - en slags "virtuel operation", hvor sindet snydes til en mindre mavesæk. Klienten kan herefter føle sig hurtigere mæt og derved reducere mængden af madindtag.

I klinikken i Støvring tilbyder Annette både personlige 1:1 sessioner samt online sessioner. Følg også med på Instagram, hvor hun løbende deler klienthistorier.

Hypnoterapi særligt for kvinder

Aniita Rebecah er uddannet master hypnoterapeut,  nlpterapeut og kropsterapeut. Aniita hjælper især kvinder med at slippe udfordringer som blandt andet:

- overspisning og sukkertrang
- stressrelaterede symptomer
- fødselsangst
- selvværd 

Aniita har over 30 års erfaring med terapeutiske forløb, undervisning og de senere år også fødselsforberedelse. Hypnoterapi er en sikker og nænsom behandlingsform som virker meget effektivt, og langt hurtigere end så mange andre metoder.Med et forløb på 3 gange kan du komme langt, og finde eller genfinde sindsro, kropsfred og overskud.

Læs mere på www.aniitarebecah.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Stress og Psykologi