Årets julegaveidé til hende: Sig det med smykker

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Hartmanns, Beadhouse, ByKirk, So Cph Smykker, Canna Axella Jewellery, Claudia June Silvers, Chioniso, Lund Copenhagen & Woodward & Fox CPH

Årets julegaveidé til hende: Sig det med smykker

Julen er hjerternes fest. Forkæl dig selv - eller en du har kær - med eksklusive kvalitetssmykker. Her er 9 fine bud på særlige smykker, som vil pryde ekstra under træet dette år.

Blå safirer, perler eller sølv. Ønsker du dig også en ny halskæde eller øreringe, der kan pryde dit ansigt og skabe et nyt look – eller kender du én, der vil blive glad for et smykke i julegave? Så få inspiration til årets smukkeste julegaveidé herunder, hvor vi guider til 9 forskellige smykkehandlere, der hver især har sit specielle touch - og som du helt sikkert skal kende (… hvis du ikke allerede gør det)!

Hartmann's - Klassiske diamantsmykker – sig det med en Grønlandsk Blå Safir

Beadhouse - Et smykke- og perleparadis, der har det hele

ByKirk - Kvalitetssmykker af passioneret guldsmed

Canna Axella Jewellery - Skulpturelle smykker til designbevidste kvinder

So Cph Smykker - Kvalitet, design og ansvar

Claudia June Silvers - Håndlavede unika pieces i tidsløst design

Chioniso - Smykker, der hylder individualiteten

Lund Copenhagen - Velkendte smykker fra historisk smykkehus

Woodward & Fox CPH - Antikke vintage Smykker fra hele verden

 

Klassiske diamantsmykker – sig det med en Grønlandsk Blå Safir

Hvorfor ikke gå all in denne jul og give en blå safir? Hartmann’s har gennem mere end 20 år designet klassiske og elegante diamantsmykker af bedste kvalitet, og det betyder, at de er én af Danmarks førende juvelerer.

I september 2021 lancerende Hartmann’s verdens første smykkekollektion med håndplukkede, grønlandske, blå safirer – safirer, der har været skjult i den rå og vilde, grønlandske natur gennem 3 milliarder år. Den smukke kollektion består af skandinaviske, klassiske og tidløse designs med ønsket om at fremhæve den unikke, blå safir mest muligt. Smykkerne er fremstillet i 18 kt. hvidguld og prydet med blå safirer og funklende diamanter, som vil gøre de fleste kvinder glade – også lang tid efter gaverne er pakket ud juleaften. Følg Hartmann’s fascinerende diamantunivers på @hartmanns_official.

Besøg www.hartmanns.com / Instagram @hartmanns_official

Et smykke- og perleparadis, der har det hele

Lige ved Nørreport i København ligger turistattraktionen Beadhouse, fra 1979, som er et overflødighedshorn af en smykke- og DIY-butik.

Det fine smykke- og perleparadis har deres eget smykkebrand, ’BOC’, som har ry for at være smukke sølvsmykker, der holder længe ­– til et prisleje, som alle kan være med på. Sølvsmykkerne bliver produceret i Italien og Spanien, og de bliver forgyldt med et tykt lag 24 karat guld i Danmark.

Ifølge Beadhouse har de nok Nordens største udvalg af smykker, perler, løsdele til DIY smykker og vintage-smykker. Du kan også få custommade dine smykker hos dem, så du har noget til ethvert look.

Giv et smykke eller et gavekort til Beadhouse til én, du holder af – der er noget for enhver smag.

Besøg www.beadhouse.dk / Instagram @beadhouse

Kvalitetssmykker af passioneret guldsmed

Bag hvert et håndlavet stykke står en dedikeret guldsmed. Bag det eksklusive, danske smykkeunivers ByKirk står Johanne Kirk. Som guldsmed er hun yderst passioneret, og det er ikke svært at se, at hun har en sand kærlighed for håndværket i at designe og formgive smykkerne. Som guldsmed lader hun sig konstant inspirere af sine omgivelser og de individer, hun omgiver sig med - men også særligt af naturen og livet i al sin helhed.

Hvis du fordyber dig i ByKirks fine smykkeunivers, så gå på jagt efter Johannes helt unikke Keshi Perle-ørestikker i 14 karat guld til 500 kr. per stk. Det er den ideelle julegaveidé!

Besøg www.bykirk.dk / Instagram @by_kirk

Skulpturelle smykker til designbevidste kvinder

Er du en designbevidst kvinde, så er Canna Axella Jewellery et godt sted at lede. Her er stilen let og elegant, og smykkerne er skabt til kvinder med en selvsikker stil. Kombinationen af det skulpturelle og lette, feminine design gør, at smykkerne skiller sig ud og kan løfte ethvert basis outfit.

Hos Canna Axella Jewellery lægges vægt på den bæredygtige stil – og det begynder med et godt, tidløst design i høj kvalitet. Smykkerne er lavet i 925-sterlingsølv, som enten er blevet rhodineret, eller har fået en ekstra tyk forgyldning. Som skabt til en kvinde med stil!

Besøg www.cannaaxella.dk / Instagram @cannaaxella_official

Kvalitet, design og ansvar

Der er fart på hos Socphsmykker.dk, en smykkewebshop, der bliver drevet af de to ildsjæle, mor og datter, Lotte og Nikoline Sandbäck. Modsat mange andre smykkefirmaer har de slået rødder i Køge, hvilket også har givet inspirationen til navnet - So Copenhagen, altså South of Copenhagen.

SoCphsmykker.dk er kompromisløse, hvad angår kvalitet, og missionen er at levere kvalitetsprodukter i en prisklasse, hvor alle kan være med. Hvis man klikker sig ind på SoCph´s webshop, Facebook, eller Instagram, opdager man hurtigt, hvor dedikeret teamet bag er.

10% af SoCph´s omsætning går til Børnecancerfonden, og de brænder for at gøre en forskel med deres lækre produkter. 

Håndlavede unika pieces i tidsløst design

Claudia June Silvers smykker er håndlavede unika pieces med fokus på bæredygtig produktion. Tidsløst design med inspiration fra naturen er altid udgangspunktet i Claudias’ kreative proces. Med en legende og eksperimenterende tilgang til materialet, formes smykkerne i sterlingsølv, forgyldt sølv og guld. Til slut prydes de med ægte sten og perler.

Giv et Claudia June Silver-smykke i julegave til en, du holder af, der elsker unikt, bæredygtigt kunsthåndværk.

Besøg claudiajunesilver.shop / Instagram @claudiajunesilver

Smykker, der hylder individualiteten

Vil du finde et personligt smykke med en historie? Chioniso ønsker at åbne Danmarks øjne for smykker skabt i Afrika og skabe opmærksomhed omkring kvindelige smykkedesignere, som engagerer sig i at støtte kvindelige kunstnere frem mod selvstændighed. Som ønsker at skabe en følelse af empowerment, hylde individualitet og støtte op om kvinders repræsentation.

Hos Chioniso finder du personlige smykker - fra netop én af de smykkedesignere - der kan være med til at fortælle din historie og spejle den, du er:

  • Nina Bosch - ukuelig femininitet
  • Shikhazuri - den etisk bevidste kvinde
  • Pichulik - hviler i mig selv
  • Soko - frygtløs og dristig

Chioniso tilbyder smykker, der rummer Afrikas skønhed, natur og diverse kulturer. Så hvorfor ikke give en gave denne jul, der hylder bæredygtige smykker med unikke og inspirerende historier?

Besøg www.chioniso.com/shop / Instagram @chioniso_com

Velkendte smykker fra historisk smykkehus

Leder du efter smykker med en smuk historie? Lund Copenhagen er et af Danmarks ældste smykkehuse med rødder tilbage til 1858, som har en helt unik historie bag sig. Hvert år producerer og lancerer Lund Copenhagen to kollektioner; en til foråret og en til efteråret. Lund Copenhagens’ smykker forhandles landet over i guldsmedebutikker og diverse webshops.

Lund Copenhagens store sortiment rummer både klassiske smykker med nationale symboler, som eksempelvis Margueritten og Dagmarkorset. På Lund Copenhagens’ Instagramprofil finder du en masse inspiration, smukke videoer og indbydende stories.

Besøg www.lundcopenhagen.dk / Instagram @lundcopenhagen

Antikke vintage Smykker fra hele verden

Er du med vild med det antikke? Så skal du lede hos Woodward & Fox CPH, som har specialiseret sig i enestående antikke- og vintagesmykker. Deres kollektion er en blanding af originale vintage & antikke, redesignede smykker, hvor de kombinerer nye og gamle materialer.

Hos Woodward & Fox fortæller hver eneste smykke sin egen personlige historie med både symbolisme og følelser. De er hver især personlige, betydningsfulde, etiske og bæredygtige – og er du på udkig efter et smykke, som opfylder alle disse ønsker, så er Woodward & Fox lige noget for dig. Hvert eneste smykke er unikt, og de lover, du kan være sikker på, at ingen bærer det samme som dig.   

Besøg www.woodwardandfox.com / Instagram @woodward_and_fox_cph

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til hende, Smykker og Øreringe