Adele Spice Girls
Foto: Getty Images Adele afslører, at hun var STOR fan af Spice Girls, da hun voksede op.

Spice Girls er tilbage – og Adeles reaktion på Instagram er genial

Vi er ikke de eneste, der er begejstret for nyheden om krydderidamernes (nye) comeback…

Rygterne har floreret længe, men nu har damerne bag 1990’ernes største pigegruppe endelig annonceret, at den er god nok:

Spice Girls har valgt at blive genforenet som gruppe!

LÆS OGSÅ: Her er 10 ting, du ikke vidste om Spice Girls

Nyheden blev breaket på deres officielle Instagram-profil, hvor de også løftede sløret for, at de allerede har seks kommende koncerter på programmet.

Og vi havde knap nok selv haft tid til at juble tilstrækkeligt, da den britiske sanger Adele kom os i forkøbet med en fabelagtig reaktion på, hvordan alle fans af krydderipigerne havde det over den nyhed.

På hendes Instagram lagde hun nemlig et billede op af en helt ung Adele i 90’erne med børneværelset tapetseret til af Spice Girls-plakater, en slikkepind i munden og KÆMPE optur på. Til det skrev hun:

Ha! Det er sådan her, jeg har det lige nu! JEG ER KLAR! ✌🏻

Adeles opslag, der i skrivende stund har over 1,7 millioner likes, er også blevet set og delt af Spice-damerne selv, som til det skriver: Elsker dig, Adele!  ❤️  #BornReady #GirlPower

Når vi alle sammen kan se frem til endnu en omgang på scenen med hits som ”Spice up your life” og ”Wannabe”, bliver det dog uden det femte medlem Victoria Beckham. Hun var med i 2007, da gruppen havde deres første ”comeback”, hvor de tog på en mindre verdensturné og udgav sangen ”Headlines (Friendship Never Ends)”.

På sin Instagram understreger den tidligere Posh-Spice, at hun ikke kommer til at slutte sig til dem på scenen igen, men at det at være en del af Spice Girls var en enormt vigtig del af hendes liv – og at hun ønsker dem en masse kærlighed og sjov, når de starter turneen næste år. Og så tilføjer hun to hashtags med budskabet: Spice Girls og ”Venskab slutter aldrig”.

Sidst verden så de legendariske fem krydderkvinder sammen som Spice Girls, var da de ekstraordinært optrådte ved åbningsceremonien ved De Olympiske Lege i London 2012.

Spice-Girls-OL-London-2012.pngAlle fem Spice Girls var på scenen, da London åbnede som værtsby for OL i 2012. (Foto: Getty Images)

Hvem er Spice Girls

Spice Girls bestod i sin oprindelige form af Melanie Chisholm ('Sporty Spice'), Melanie Brown ('Scary Spice'), Geri Horner - tidligere Halliwell - ('Ginger Spice'), Emma Bunton ('Baby Spice') og Victoria Beckham - tidligere Adams - ('Posh Spice').

Gruppe brød igennem i 1996 med debutsinglen 'Wannabe'.

De er blevet kaldt halvfemsernes største pigegruppe, inden de i år 2000 gik i opløsning.

På verdensplan har Spice Girls solgt over 85 millioner albums.

Spice-Girls-unge.pngDen fem mand store gruppe i deres unge år, da de i 1997 var til Billboard Music Awards. (Foto: Getty Images)

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Musik