TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Single valentinsdag
Foto: Getty Images Kender du en sød singlemand eller kvinde, der trænger til en date på valentinsdag?

ALT.dk søger singler

ALT.dk søger singler, der ønsker en date på valentinsdag

Er du single, og ønsker du dig en romantisk date på valentinsdag d. 14. februar? Så er ALT.dk’s kærlighedseksperiment måske lige noget for dig.

Hvis årets mest romantiske dag puster dig lidt i nakken, og du har swipet forgæves igennem adskillige Tinder-typer uden at finde en at dele en middag med, så har vi måske løsningen til dig.

Igen i år søger ALT.dk nemlig tre søde singler, der ønsker at få en sjov oplevelse i jagten på kærligheden.

Hvad indeholder det?

Du skriver en lille tekst om dig selv, hvor du beskriver, hvad du søger i en kommende kæreste eller date. Vedhæft desuden et billede af dig selv.

Tekst og billede bruger vi til at skrive en artikel om dig og de to andre singler i stil med denne fra sidste år, hvorefter vores læsere får mulighed for at kontakte dig. Ud fra henvendelserne skal du beslutte, hvem du gerne vil på date med.

Daten foregår den 14. februar på restauranten MASH, som har sponsoreret en middag til dig og din date, hvor I kan lære hinanden bedre at kende.

Før, under og efter din date skal du desuden optage en video til os, så vi kan følge med i dine forventninger, se lidt af den hyggelige stemning fra daten og til slut høre, hvordan du synes, at daten gik.

LÆS OGSÅ: Mangler du en date til Valentinsdag? Her er tre bud

LÆS OGSÅ: Sådan gik det vores tre singler på Valentinsdag

Hvordan deltager jeg?

1. Fortæl os hvem du er. Hvad er dit navn, hvor bor du, hvad laver du til daglig, og hvilke interesser har du?

2. Fortæl os, hvad du søger i en kommende date/kæreste.

3. Find et vellignende billede af dig selv.

Saml det hele i en mail, og send det til os på tip@egmont.comTilmeldingen slutter søndag d. 4. februar 2018.

Vores læsere er hovedsageligt kvinder, og derfor søger vi som udgangspunkt mænd - eller kvinder - der gerne vil på date med kvinder. Men vi opfordrer alle til at skrive!

Er du ikke selv single, men kender en sød mand eller kvinde, der kunne være frisk på et anderledes dating-eventyr, mens de tager os med på rejsen, så opfordr dem endelig til at skrive til os.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dating, Kærlighed og Valentinsdag