Alt du skal bruge til din hund
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Qimmiq.dk, Maxi Zoo, Essential Foods, Dollardog, Cotonshoppen.dk, 4hotdogs.com, Loppetjansen.dk, Siccaro & Canem.dk

Alt du skal bruge til din hund

Sundt og næringsrigt foder, en seng der både er blød og pynter i boligen eller smart udstyr, der gør det nemt at have din bedste ven med på farten? Vi giver inspiration til, hvor du kan finde lige det, du mangler - uanset om du er grøn eller erfaren hundeejer.

Livet med en pelset, logrende makker ved ens side er fantastisk! Og er vi heldige, kan vi nyde godt at vores hunds skønne selskab mange år frem.

Derfor skal snor, madskål, kurv, legetøj og andet udstyr, vi køber til den, også helst være af høj og holdbar kvalitet, og heldigvis er udvalget stort, hvis bare man ved, hvor man skal kigge. Nogle steder kan du endda finde produkter, der er udviklet specielt til at gøre hverdagen med hund lettere eller til at skabe det bedst mulige hundeliv.

Her er en række webshops, der har alt, du skal bruge til din hvalp, unghund eller voksne hund - og mere til.

Kvalitetsudstyr og personlig serviceCanem_alt.jpgDen danske webshop Canem.dk er propfyldt med hundeudstyr fra de bedste mærker i både ind- og udland. Her er hvert produkt nøje udvalgt i forhold til kvalitet, sikkerhed og komfort, så din hund får den bedste trivsel.

Canem.dk tilbyder et stort udvalg af mange forskellige udgaver, designs og størrelser, og som noget særligt finder du også masser af udstyr og tilbehør til store hunderacer. Alt er beskrevet udførligt, så du kan få et indblik i materialer og anvendelsesmuligheder og nemt og hurtigt kan finde frem til lige det, der passer bedst til dine behov.

Uanset hvor stor eller lille en hund du har, kan du finde det udstyr i høj kvalitet til den hos Canem.dk

Nemt med på fartenMarschall_siccaro_5_dogs_close_supremespirit_land.jpgHar du hunden med på besøg hos venner, i sommerhuset, i bilen eller på båden? Og elsker den regnvejr, at hoppe i vandet og rulle sig i mudder, så den er nødt til at komme i bad derhjemme?

Så vil du garanteret opleve, at hverdagen bliver langt nemmere med et tørdækken fra det danske firma Siccaro, mange kender fra Løvens hule. De unikke og superabsorberende dækkener suger på ingen tid fugten ud af hundens pels og reducerer samtidig lugten af våd hund.

Har du ikke allerede købt et til din hund, så besøg din lokale dyreforhandler eller bestil direkte på siccaro.dk

Mere end et transportmiddelloppetjansen_hundeklapvogn_monaco.jpgMed en luksus-hundeklapvogn fra Loppetjansen er det nemt at tage din hund med dig på farten, så den ikke skal være alene hjemme – fx når du er på indkøb. I hundeklapvogn kan hunden slappe af, hvis den bliver træt, eller du gør stop et sted, hvor du ikke ønsker, den skal ligge direkte på jorden.

Hundeklapvognen passer især til mindre eller mellemstore hunde, og uanset om du har en hvalp eller en ældre hund, vil den helt sikkert elske at komme med på længere gåture i naturen. Afhængig af dagens program og turens længde kan I hurtigt skifte mellem at gå og køre.

Hundeklapvognen er let at slå sammen, og fås i flere forskellige kvaliteter, alt efter hvilken bæreevne, hvilket stof og hvilken hjulstørrelse, du foretrækker. Se udvalget på loppetjansen.dk

Innovative produkter til din hund4hotdogs_alt_for_damerne_april.jpg4hotdogs.com er en online-shop med et stort udvalg af hundeudstyr i topkvalitet – lige fra cool og unikke halsbånd, der viser din hunds stil, bløde hundekurve, der passer til hjemmets indretning og foder og godbider for et langt og sundt liv.

Shoppen er dedikeret til at finde de nyeste og mest innovative produkter til din hund, og du kan her derfor altid shoppe nyheder fra den store verden til din hund.

4hotdogs.com bliver løbende opdateret med nye produkter af god kvalitet, som både ser lækre ud og ofte også har en helt speciel og praktisk funktion.

Udstyr til alle hundens livsfasercbm_cotonshoppen_aya2.jpgCotonshoppen.dk kan du dykke ned i et af Danmarks bredeste sortimenter af hundeartikler. Her finder du særligt udvalgt tilbehør til både små familiehunde, udstillingshunde og store brugshunde, leg og aktivering, træning og pelspleje – i alle prisklasser.

Shoppen har udstyr til alle hundens livsfaser, og der er også stort fokus på hvalpeudstyr, så du som ny hundeejer kan få alt det, du skal bruge til din hvalp ét sted.

Mangler du vejledning eller et specifikt produkt, står Cotonshoppen.dk altid klar til at hjælpe.

Kostrådgivning og adfærdstræningDollardog_Dyrefotografi.jpgDollardog har eksisteret i 14 år og er dermed en af de ældste virksomheder i branchen. Blandt deres hele 8000 varenumre finder du alt fra foder og legetøj til senge og godbider, mens de også tilbyder personlig kost- og ernæringsrådgivning og hunde- og adfærdstræning.

På dollardog.dk får du altid god service og personlig rådgivning fra mennesker med høj ekspertise. For personalet er det nemlig vigtigt, at alle kæledyr har det godt, og det ses tydeligt i forretningens spændende sortiment af nøje udvalgte kvalitetsprodukter.

Besøg dollardog.dk eller den 700m2 store butik på Bomose Alle 5 i Helsinge.

Fokus på hundens velværeessentialfoods_lifestyle_image-44_woman_walking_with_labrador_square_face_and_instagram.jpgLuksusmåltiderne fra Essential Foods startede med en drøm om at forbedre og forlænge hunde og kattes liv igennem ernæring - og konceptet blev hurtigt populært! På mindre end 10 år har brandet gjort +200.000 hunde og katte (og deres ejere) til fans verden over.

Hvert enkelt måltid fra Essential Foods er skabt med din hunds helbred og velvære i fokus. De indeholder alle nøje udvalgte ingredienser, som er sammensat med omtanke for, at din bedste ven skal få det mest optimale ud af tilværelsen. Brandet donerer desuden næsten 1 millioner kroner til naturbevarelse og dyr i nød hvert år.

Se mere på essentialfoods.dk

Alt til din firbenede venmaxizoo_produktcollagefinal.jpgMed 30 års erfaring har Maxi Zoo alt til kæledyr - hvad enten du skal bruge en luksuriøs vegansk shampoo, der får alle til at vende sig om efter din logrende stjerne på gaden, en stor og blød hundeseng, som sikrer den optimale søvn og energi til masser af aktivitet, eller den helt rigtige foderbar, der serverer maden smukt, men også forskønner hjemmet.

Både i Maxi Zoo’s butikker samt på deres webshop har faglig viden meget høj prioritet. Det betyder, at personalet altid står klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, som sikrer dit kæledyr den bedste livskvalitet – fx rådgivning om foder, pasning, pleje og aktivering af dit dyr.

Gå på opdagelse i en af de 47 butikker landet over eller besøg shoppen online på maxizoo.dk

Gear til det aktive hundelivqimmiq.jpgQimmiq.dk er en drøm af en webshop til den aktive hundeejer, som ønsker kvalitetsudstyr til sig selv og sin hund. Her finder du et stort sortiment af gå-, løbe-, og trækseler, liner, løbebælter, kickbikes og meget andet til din firbenede ven.

Webshoppen forhandler udstyr, der er produceret i høj kvalitet og gennemtestet af professionelle sportsfolk og deres hunde. Er du nybegynder i hundeudstyr, kan du altså trygt handle her, ligegyldigt hvad du er på udkig efter.

Hos Qimmiq.dk gøres der meget ud af at sikre det helt rette gear til den enkelte hund, og du kan altid få en personlig og professionel vejledning i både udstyr og træning, hvis du mangler inspiration, eller er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Besøg shoppen online på Qimmiq.dk, hvor det er svært ikke at blive fristet

Se, hvad vi ellers skriver om: Kæledyr og Hund