ALT for damernes saloner
ALT for damernes salon 2 om aktier.

Det handler om penge – dine penge!

Kom med og bliv inspireret til at komme i gang med at investere og få de bedste tips og tricks fra fire seje kvinder, der har styr på finanserne. ALT for damerne inviterer til deres anden salon d. 24. marts.

Kunne du også godt tænke dig at få mere ud af dine penge? Og vil du gerne i gang med at investere?

ALT for damerne inviterer til deres anden salon, 'Kvinde, kend dine aktier!'

Her får vi besøg af Female Invest-stifter Anna-Sophie Hartvigsen, der vil give en mini-Masterclass i, hvordan du kommer godt i gang med aktier. På scenen vil hun få selskab af Annette Heick, der elsker at have styr på økonomien, lege med aktier og nørde i boligmarkedet samt TV-værten Sofie Østergaard, som vil fortælle om sin egen rejse som investor og give gode råd til, hvordan du får mest ud af dine penge. Investeringschef Pia Andersen vil også give et oplæg om, hvorfor kvinder skal investere.

Denne spændende eftermiddag vil altså være fyldt med pengesnak og stærke kvinder, som giver dig gode råd til, hvordan du kan investere dine penge.

Der er et begrænset antal pladser, men du kan sikre dig en billet her.

Denne salon er nummer to i en række af eksklusive salon-arrangementer, som ALT for damerne blænder op for i 2022, hvor læserne inviteres med til foredrag og samtaler med fokus på tidens stærkeste trends og største navne.

Saloner_Kend_Dine_Aktier.jpg

Hvordan tilmelder du dig?

Tid: Torsdag den 24. marts 2022 fra kl. 17.00 - 19.30.

Sted: Story House Egmont, Strødamvej 46, 2100 København Ø

Tilmelding: Arrangementet koster 250 kroner og inkluderer også et glas vin samt en let forfriskning og en goodiebag med gaver fra Sydbank, Female Invest og ALT for damerne.

Tilmeld dig og læs mere på: saloner.alt.dk

 

ALT for damernes Saloner 2022

ALT for damerne blænder i 2022 op for seks eksklusive salon-arrangementer, hvor vi inviterer læserne til foredrag og samtaler med fokus på tidens stærkeste trends og største navne.

Salonerne forener inspiration og ny viden med hygge og luksus i en intim stemning på ALT for damernes redaktion. Arrangementerne finder sted i februar, marts, april, maj, september og november – datoerne bliver offentliggjort løbende på saloner.alt.dk, i ALT for damerne-bladet og på ALT for damernes Instagram.

logo alt for damernes saloner.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Samfund, Job og Kvinder og økonomi

610x200_woordy_knap2.jpeg