Amalie Langballe
Foto: Laura Enemark Amalie Langballe har opskriften på, hvordan du kommer over ham.

Klumme af Amalie Langballe

Jeg kan lære dig at glemme ham

Vores klummeskribent Amalie Langballe har opskriften til dig, der ikke kan få ham ud af hovedet.

NB: Hvis du følger nedenstående instruktioner nøje vil det være som om, du aldrig mødte ham. Artiklen er baseret på personlig erfaring og en guide fundet på www.wikihow.com.  

Du tager betrækket af din dobbeltdyne. Du fjerner de små betræk fra dine to hovedpuder. Du bøjer dig indover sengen og tager lagenet af. Du putter vasketøjet i vaskemaskinen. Du putter sæbe i vaskemaskinens sæbeskuffe. En hvilken som helst sæbe kan bruges. Du vasker ved 90 grader celsius.

Du skal ikke tænke på, hvad det er, du vasker af dit sengetøj.

Nu vasker du det op, han spiste af. Du vasker først hans tallerken op. Med cirkelrunde bevægelser fjerner du det gule gurkemejelag fra den hvide IKEA-overflade. Du presser ikke hårdt men lader opvaskesvampen gøre arbejdet. Du fjerner den lille rest af aubergine, der har sat sig fast, med det yderste af din tommelfingernegl.

Efter tallerkenen tager du vinglasset. Du skrubber det sorte bundfald ud, der allerede har samlet sig i løbet af natten. Du gør dig umage med at skrubbe de steder, hvor der er fedtafmærkninger fra hans læber, fordi du insisterede på, at han trængte til læbepomade, så du påsmurte Labello med honning-smag. 

Til sidst tager du bestikket. Du giver dig god tid til at sæbe det hele ind. Du skyller det under det varmeste vand, hanen kan producere.

LÆS OGSÅ: Klumme: Vi skal ikke finde os i de venner, der konstant er forsinkede

Du skal ikke tænke på hans mund.  

Du går fra køkkenet tilbage til værelset, og når du sætter dig på sengen, opdager du, at din kimono lugter af ham, hvilket vil sige cigaretrøg og mild herreparfume. Man dufter ham først, når man er helt tæt på hans hals. Husk kort, hvordan du lagde den om skuldrene på ham til festen i nat, fordi du fra start af kan mærke, hvad han kan lide af det, der er dit. Husk det kort, og glem det så. Du går fra værelset op til tagterrassen og hænger kimonoen til udluftning. Den skal hænge i 5 dage og 5 nætter, eller til du har glemt den.

Du kommer ned i stuen og kan nu begynde at slette ham fra dine elektroniske apparater. Denne proces kender du så godt, at det næsten føles trivielt. Du sletter billeder af ham fra din telefon. Hvis din telefon automatisk synkroniserer med Dropbox, log da på din Dropbox og slet dem der også.

LÆS OGSÅ: Klumme: Kvinder glemmer én afgørende ting på Tinder

Du sletter alle samtaler med ham på Whatsapp, Messenger og SMS. Du sletter hans nummer og blokerer ham på Whatsapp, Facebook og Instagram. Dette er en forholdsregel for din egen skyld. Vær ligeglad med, at det kan virke barnligt. Du prøver at se, om du kan huske hans telefonnummer i hovedet. Kun de første 3 cifre.

Det er godt.

Du er nu klar til at løbe en tur. Du løber i din lilla sports-bh og sorte cykelshorts. Du snører dine Nike-sko med Dynamic Support stramt til. Du skal mærke din kropsstyrke, dens udholdenhed. Forstå, at den kan klare alt. Du løber ad en rute, du aldrig har prøvet før. Du fokuserer på at løbe på tæerne og ramme jorden blidt og hurtigt. Du trækker dig frem med armene, der fastlåst i en v-formet postion giver dig en Forrest Gump-agtig løbestil. Du lytter til Kanye West’s Workout Plan på din Iphone 5.

Du sveder. Han kom ind gennem din mund, men nu tømmer du ham ud af dine porer.

Det er godt.

LÆS OGSÅ: Brev fra en elskerinde: Undskyld, jeg boller din mand

Du kommer hjem og tager elevatoren op til 4. sal. Du kigger på dit spejlbillede i elevatoren og ser en kvinde, der stadig stiller det samme trætte spørgsmål med øjnene. Kig på kroppen og se, at det er en god krop. Se på dig med dine egne øjne. Husk, at han ikke havde svaret.

Du går i bad. Du vasker dit hår, selvom det ikke er shampoo-dag. Slik din pege- og ringfinger og giv så din krop en orgasme, den kan dække ham til med. Vis den, at han er overflødig. Lad den vide, at du kan holde den glad uden ham. Når du sitrer under bruseren, vær da glad for, at det føles så praktisk. Næsten mekanisk. 

Det er virkelig vigtigt, du ikke tænker på ham. 

Efter badet tager du dit håndklæde omkring dig og sætter dig i sofaen. Du kigger lidt ud i luften, mens du prøver på ikke at tænke på ham. Du er klar til at lade tiden gå. Om lidt er han også væk fra dit hoved. 

Når han dukker op 4 timer senere med sit smil, sin lethed og sit kaos, glemmer du alt alt for hurtigt, og trækker ham ved hånden ind i sengen. Når du vågner ved, at han smækker døren bag sig, kan du starte forfra.

Se, hvad vi ellers skriver om: Klumme, Kærlighed, Kærestesorg og Parforhold