Anders W. Berthelsen foretrækker naturlige kvinder.

Foto: Marie Louise Munkegaard Anders W. Berthelsen foretrækker naturlige kvinder.

Anders W. Berthelsen: Engang var Meg Ryan charmerende

Meg Ryan er en af de skuespillere, som har tabt noget af charmen, ifølge skuespiller Anders W. Berthelsen, som netop nu er aktuel i filmen "Klassefesten".

– Engang syntes jeg, at Meg Ryan, Jennifer Aniston og Courteney Cox var charmerende. Og så fik de pludselig foretaget de her mærkværdige kosmetiske operationer, som gør dem utroligt usexede. Nu kan jeg ikke lade være at tænke „freak", når jeg ser dem på lærredet. Så er det mere tiltalende med en skuespillerinde som Helen Mirren, der står ved sin alder og derfor ser skøn ud og bliver ved med at få roller, siger Anders W. Berthelsen til fit living.

Han er nemlig hverken til det pumpede look, når det kommer til mænd eller kvinder.

"Jeg kan godt lide, at kvinder er naturlige."

– Jeg kan godt lide, at kvinder er naturlige. Min hustru er sund på den gode måde uden at overdrive og være fanatisk. Vi går op i ikke at køre alt for meget af det søde ned, også for min datters skyld, siger han og tilføjer:

– Jeg har da nogle gange stået i fitnesscentret og tænkt: Slap nu af, dig derovre! At nogle mænd tager steroider for at komme til at ligne en bøf, det fatter jeg ikke.

Og spørger du ham, har kvinder i endnu højere grad end mænd tendens til at overdrive for at komme til at se yngre ud.

Læs hvordan Anders W. Berthelsen har tabt sig 15 kilo på fitliving.dk.

Anders W. Berthelsen, 44 år.

Uddannet fra Statens Teaterskole i 1994, brød igennem i 1997 med tv-serien „Taxa" og filmene „Mifunes sidste sang" og „Italiensk for begyndere". Især kendt for hovedroller i „Krøniken" og „Forbrydelsen 3".

Aktuel i Filmen „Klassefesten 2: Begravelsen", som har præmiere 6/2 og Charlotte Sachs Bostrups film „Kartellet".

Gift med Christina og far til Vigga, 5, bor på Nørrebro.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview