Anne Glad venter barn
Foto: DR Presse/Bjarne Bergius Hermansen

Anne Glad venter barn

Anne Glad jubler: Jeg er gravid

Den populære livsstilsekspert venter barn med 13 år yngre kæreste.

Vi kender hende som livsstilsekspert og frontfigur i DR1-programmet "Kender du typen" – men snart kan Anne Glad også skrive 'mor' på sit visitkort.

Det afslørede den 44-årige tv-darling til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest i fredags.

- Jeg er gravid i fjerde måned. Vi skal være forældre til september og glæder os meget, sagde Anne Glad til ugebladet.

Se de kommende mødres favoritprodukter som bækkenbundstræner og vitaminer på med24.dk (sponsoreret)

Ved sin side til festen havde hun sin kæreste - og kommende far til barnet - den 13 år yngre musikproducer Kim Vagn Wagner. Parret blev kærester for to et halvt år siden.

Anne Glad har tidligere fortalt FIT LIVING, at det ikke var et bevidst valg, at hun var barnløs. Det skete i forbindelse med, at hun i 2014 havde sluttet forholdet til komponist og producer Hanni Cramer Hanberg, som hun var sammen med i ni år.

LÆS OGSÅ: Anne Glad: "Jeg har brug for passion"

‒ Jeg er indimellem blevet spurgt om, hvorfor jeg ikke har fået børn. Det er ikke et bevidst fravalg, det er bare aldrig sket, og det gør det så heller ikke nu. Jeg ville ikke have en fertilitetsbehandling, når årsagen nok snarere var, at vi ikke var nok til stede i det samme rum... for nu at sige det på den måde, lød det dengang fra Anne Glad.

Anne Glad mødte Kim Vagn Wagner på en bænk i Botanisk Have, hvor han sad, fordi han havde misset et tog. Da han senere sad i toget, sendte han en sjov og sød mail til Anne, hvor han inviterede hende ud. Noget, hun ikke kunne stå for, skriver BILLED-BLADET.

For fire dage siden lagde Anne Glad selv dette billede ud på sin officielle Facebook-side, hvor babybulen endnu ikke springer i øjnene:

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Kendte og Anne Glad