Anti-valentinsdag
Foto: Getty Images Synes du, at valentinsdag er noget kommercialiseret pjat?

Anti-valentinsdag

Er du ikke den store romantiker? Her er din valentinsdag i gifs

Er du for valentinsdag, hvad The Grinch er for julen? Så har vi samlet din valentinsdag i gifs. Bare for at understrege, at du ikke er alene.

Det er den tid på året. Butikkerne er fyldt med hjerter og halvkikset konfetti, og vennerne er lidt mere sentimentale end normalt. 

Du kunne kaste op, men der ville sikkert komme små, lyserøde hjerter ud, hvis du prøvede. 

For syvende år i træk er du single på valentinsdag. Tinder er efterhånden swipet tyndt, og Prins Charming viser sig kun i form af bland-selv-slikket i skabet.

Valentinsdag er ved at være nået ret langt op på din sorteste liste. Faktisk ville du være ganske tilfreds, hvis det amerikanske pjat ikke fandtes.

Bare rolig, vi har alle været der.

For at vise dig, at du ikke er alene, har vi samlet din anti-valentinsdag med gifs. Så er der i det mindste noget at tage sig til, mens alle dine venner kæler med kæresten.

Du vågner og kan næsten ikke overskue dagens Instagram-feed, der allerede bugner af sentimental kærlighed. Kvalmen starter tidligt.

Hele morgenen insisterer du på, at du hader valentinsdag, fordi det er noget kommercialiseret pjat. Det har absolut intet at gøre med, at du ikke har haft en kæreste i flere år.

På arbejdet skuler du ondt til kollegaen, der har fået tilsendt røde roser. Hvem har også brug for det, tænker du, og ruller med øjnene, så snart nogen kigger.

Henover frokosten har du travlt med at fortælle, hvor uafhængig du er. Selvfølgelig har du selv valgt at være alene på valentinsdag.

Imens downloader du Tinder i al hemmelighed og swiper dig desperat igennem kødmarkedet. Det kan jo være, at du er heldig inden i aften.

På vejen hjem fra arbejdet forsøger du at spolere den letkøbte kærlighed på din vej. Hvis du ikke kan få en date, fortjener andre den heller ikke.

Efter at have kæmpet dig hjem gennem kærlighedsmylderet og de hjerteformede reklamer, sørger du for at instagramme din fuldstændig forrygende aften. I virkeligheden består den af pizza i sengen.

Du får ingen likes, og i ren og skær opgivelse over, at alle dine venner er på dates, kaster du dig over vinflasken. I den kan du altid finde kærligheden.

Hen ad aftenen begynder du at indse, at du i virkeligheden holder valentinsdag med den person, du elsker allermest.

Halvsnaldret i vin og ude af stand til at opretholde din facade giver du op og ringer grædende til dine bedste venner for at fortælle dem, at du elsker dem. De elsker også dig, ikke? Ikke?

Dine venner bekræfter, at du altså er god nok, som du er, og du bliver ramt af et stort skud eufori i sidste øjeblik.

Tillykke, du klarede dig igennem dagen - nu skal du bare klare dig igennem datingmarkedet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Valentinsdag