6 ting alle bør have med på både festival og sommereventyr

6 ting alle bør have med på både festival og sommereventyr

Endelig en sommer, der summer af fed musik, solfyldte timer med vennerne og gode oplevelser ude under åben himmel. Er du en af de heldige, der skal af sted på festival, eller har du store planer om at tage på picnic, på stranden eller på ferie, så guider vi dig her til de seks ting, du som minimum bør have med i tasken.

Uanset om du er til de familievenlige festivaler, de hardcore eller dem med noget for enhver musiksmag, er det en god ide at være forberedt på lidt af hvert. Selv hvis du ikke skal på festival, men i stedet skal nyde naturen enten i Danmark eller udlandet, kan du sikkert også bruge vores bud på de produkter, der kan hjælpe dig sikkert gennem sommeren.

1. Ren på farten

Intim.jpg

Det kan være svært at få et ordentligt bad, når man er på tur. Her er vådservietter perfekte og kan bruges både til hænder, i armhuler og på intime steder.

Find f.eks. vådservietter her.

Alt inden for intimpleje kan du se her.

2. Vabler og andre småskader

Compeed.jpg

En vabel eller et lille sår kan være drønirriterende. De kan genere, når man danser, og det kan være svært at holde skaden helt fri for snavs. Her er plastre essentielle at have med.

Find f.eks. vandtætte plastre (Medicinsk udstyr) her.

Alt inden for plastre kan du se her.

3. Gå-væk-insekt

Myg.jpg

Myg, hvepse, bier, flåter – irriterende dyr, mange navne. Husk et middel mod de dyr, du kan risikere at møde på din vej.

Find f.eks. myggespray her.

Alt inden for insektbeskyttelse kan du se her.

4. Pas på solen

Solcreme.jpg

Husk altid solcreme – både til hud og læber – og aftersun kan redde dig, solens stråler har været ekstra hårde i løbet af dagen.

Find f.eks. en solstick lige til at have i tasken her.

Alt inden for solcreme kan du se her.

Alt inden for aftersun kan du se her.

5. Fred og ro for ørene

ørepropper.jpg

Ørepropper er gode, hvis du ikke vil vækkes af naboteltets snorken, skal flyve langt eller gerne vil til koncert, men også gerne vil passe på hørelsen.

Find f.eks. ørepropper med snor – perfekt til koncerter – her.

Alt inden for ørepropper kan du se her.

6. Husk spritten!

Sprit.jpg

Når der er langt til en håndvask, er håndsprit et rigtigt godt alternativ. Husk at tage rigeligt med, og del gerne med andre, så sygdomme og bakterier ikke bliver inviteret med til festen.

Find f.eks. en håndsprit, der passer i lommen, her.

Alt inden for håndsprit kan du se her.

 

God sommer!