Autentisk skønhed:  Smukke Szhirley deler sin hemmeligheder

Autentisk skønhed: Smukke Szhirley deler sine hemmeligheder

Szhirley har ikke bare vundet sin store fanskare og følgeskab på Instagram alene på grund af sin enestående charme, smukke hud og store talent som sanger, skuepiller og smykkedesigner. Hun har også vundet de danske kvinders hjerte, fordi hun deler ud af sig selv med humor, ægte vid og mest af alt – ærlighed. Vi bad hende fortælle os ærligt om sit forhold til alder, idealer og produkter der virker. Her er hendes svar.

Hvad betyder det for dig at blive ældre?

Jeg elsker det!  Vi bliver jo klogere og får mere livserfaring som årene går. Hvis jeg skal pege på en ting, jeg ville ønske jeg havde gjort tidligere, så var det at bruge ansigtscreme. Jeg skulle passere de 30, før jeg holdt op med at smøre bodylotion fra kroppen helt op i ansigtet. 

Er dit syn på skønhed anderledes nu end for 10 år tiden?

Helt klart. Jo ældre jeg bliver, jo mere lever jeg hver dag i nuet. Jeg har givet slip på tankerne om at ”når bare jeg lige har opnået denne sejr, så bliver det bedre”. Nej, nej, nej. Livet er nu, og tiden er knap, så brug den klogt. Som yngre havde jeg en tendens til at pege fingre af mig selv og fokusere på fejl, men nu glæder jeg mig dagligt over hvor fedt det er at blive ældre og klogere.

Szhirley---Oslo-Skin-lab.jpgLæs mere om én af Szhirleys skønhedsfavoritter her

Hvor har du den kærlige tilgang til dig selv og dit udseende fra?

Min mor. Hun har altid har forstået vigtigheden i at pleje ansigt og krop indefra og ud. Hun startede selv i en tidlig alder med gode cremer, og fik hurtigt en forståelse for, at det ikke kun betyder noget hvad du smører kroppen med udvendig, men også hvordan den bliver ”smurt” indefra. Det har hun brugt enorme mængder tid på at prøve at få sin unge datter til at forstå. Det tog sin tid, men jeg er kommet godt efter det. Jeg er på ingen måde fanatisk og kører gerne en kæmpe slikskål ind over weekenden, men i løbet af ugen tænker jeg mere over ikke kun at fylde depoterne med sukker og fedt. Balancen er det vigtigste. Jeg ved hvor vigtigt det er for kroppen at få nok at drikke, men jeg føler nærmest ikke tørst, og kan snildt gå en hel dag på en kop kaffe og et enkelt glas vand. Det kan tydeligt ses på hudens struktur når man ikke får væske nok, så jeg har en app, der minder mig om at drikke vand en gang i timen. Og så supplerer jeg med dagligt at tage kollagenpulveret ”The Solution” fra Oslo Skin Lab, så huden får både kærlighed indefra og udefra.

En uundværlig del af min skønhedsrutine i hverdagen, er helt klart at få mit kollagentilskud
Szhirley

Du har både en stor omgangskreds og mange følgere på de sociale medier. Har deres anerkendelse betydning for, om du føler dig veltilpas i din krop?

Andres mening om mit etui kan jeg ikke bruge til så meget. Selvfølgelig bliver jeg glad og smigret over komplimenter, men det handler først og fremmest om hvordan jeg har det med mig selv og mit spejlbillede. Jeg har af samme årsag aldrig ejet en badevægt, for jeg svinger konstant gode 6 kilo frem og tilbage. Jeg behøver ikke at sætte en ideal vægt for mig selv. Jeg går efter at være tilpas, med det jeg ser i spejlet. Tal kan hurtigt få os til at tro, at hvis vi ikke vejer under 60 kilo, så er den gal. Men hvis du nægter at blive en tal-slave og bruger din sunde fornuft, når du spiser, så får du en krop i balance. Og husk at tale pænt til dit spejlbillede, selv når du ikke lige har den bedste dag. Lige som de fleste andre, har jeg tidligere har været enormt selvbevidst omkring min krop. Men allerede i starten af mine 20´ere gjorde jeg op med selvkritikken, og begyndte at fokusere og sætte pris på alt det som kørte for mig, i stedet for at give så meget fokus til det modsatte Det handler om at kode hjernen, når den prøver at løbe i den negative retning. Hiv i seletøjet og få vendt hesten.

Szhirleys lille hjælper

Szhirley har taget The Solution™ fra Oslo Skin Lab i et år, og hun er begejstret for resultatet. De små portionspakker er fyldt med hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker og mindre appelsinhud. Produktet har ikke kun effekt på et enkelt område, men gavner hele din krop, så du får glattere og mere jævn hud overalt. The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, og det kan let blandes op med din morgenkaffe, som Szhirley gør det, eller blandes i smoothies, grød eller vand.
Ydermere, The Solution har dokumenteret effekt gennem solide studier. 

OsloSkinlab_0619_9853_1080x10801.jpg

Hvilke skønhedsrutiner sværger du til?

Jeg vasker mit ansigt morgen og aften, og bruger skønne produkter til at pleje og vedligeholde hud og hår. Jeg forsøger at lave en lille hjemme pamper dag en gang om ugen. Så står den på masker både i form af sheet masks og lysterapimasker, som også får én ned i gear, mens man ligger og slapper af i de 20 minutters tid lyset varer. En uundværlig del af min skønhedsrutine i hverdagen, er helt klart at få mit kollagentilskud. Derudover har jeg mit lille aftenritual, hvor jeg lader tankerne flyde henover dagens begivenheder, og så takker jeg universet for mit og mine nærmestes gode helbred. For tag over hovedet, mad på bordet, kærlighed og vækst på alle områder. Derefter deler jeg mine drømme og ønsker og glæder mig hvor dejligt det bliver, når det manifesterer sig. Det er en form for taknemmeligheds-meditation jeg har kørende inde i hovedet, mens jeg renser og plejer huden med produkter, der passer til min alder, og som jeg kan se gør en forskel for min hud. Om morgenen drikker jeg altid min morgenkaffe med Oslo Skin Labs kollagenpulver blandet i. Pulveret er smagsneutralt og de små potionsinddelte pakker står i en krukke på køkkenbordet, så de er lige til at hælde i ned kaffen. Man kan blande pulveret i stort set hvad som helst man nu drikker. Jeg foretrækker at drikke det i noget varmt, da pulveret så opløses hurtigt.

OsloSkinlab_0619_9708_1080x1080_1_intext.jpgSe danske kvinders resultater med The Solution

Hvor længe har du brugt The Solution, og hvilke resultater har du set?

Jeg har drukket kollagenpulveret i et lille års tid nu, og jeg kan tydeligt se, at min appelsinhud ikke er så markant mere. De små fine linjer og rynker er udjævnet. At min hud samtidig stråler af vitalitet på en grå vinterdag er bare en ekstra bonus. Jeg har intet anderledes gjort end at ”tage til Oslo” hver morgen det sidste år, så det må være dét, som har gjort forskellen.

Szhirley2_oslo-skin.jpg