Backstreet Boys
Foto: Getty Images Drengene er ikke så drengede længere, men deres hits holder stadig. Skal du skråle med, når de giver koncert til juni?

Ren 90’er-magi: Backstreet Boys kommer til Danmark

Find hårmascara, pangfarver og den blå øjenskygge frem. 90’er-boybandet Backstreet Boys kommer til Danmark i 2019.

Var du ung i 90’erne, skråler du helt sikkert med på numre som ’I Want It That Way’ og ’As Long As You Love Me’, hver eneste gang du får muligheden.

Og nu har du chancen for at øve sangstemmen i kor med de amerikanske hitmagere AJ, Nick, Howie, Kevin og Brian.

Backstreet Boys kommer nemlig til Danmark i det nye år, hvor de giver koncert i Royal Arena.

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse, hvor de også annoncerer, at baggårds-drengene den 25. januar udkommer med deres nye album ’DNA’. Albummet bliver gruppens tiende i rækken og det første siden ‘In a World Like This’ fra 2013.

– Vi har været i stand til at bringe alle vores personligheder og stilarter ind i ét sammenhængende album. Disse sange repræsenterer, hvem vi er som enkeltpersoner, og hvem vi er som gruppe. Det er vores DNA. Vi er virkelig stolte af det, lyder det fra Kevin Richardson til Live Nation om det nye album.

LÆS OGSÅ: Kultfilmen Clueless skal genindspilles: Her er de originale skuespillere i dag

GettyImages-976767278.jpgAlle de oprindelige medlemmer er stadig med i gruppen. Her kan du se AJ, Nick, Howie, Kevin og Brian. Foto: Getty Images

Den 11. maj vil drengene – der vel efterhånden er blevet mænd – begynde deres største arena-tour i 18 år, som vil tage dem gennem hele Europa og Nordamerika.

Den 8. juni lander de i Danmark, og du kan bestille billetter til hele herligheden fra fredag den 16. november klokken 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Imens du venter, kan du varme op med Backstreet Boys’ nyeste single ‘Chances’ herunder. Singlen er skrevet af den yngre hjerteknuser Shawn Mendes og singer-songwriter Ryan Tedder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik