GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Luke Perry død
Foto: Getty Images De blev kendt som en af 1990'ernes mest populære trioer for rollerne som Brandon, Brenda og Dylan.

”Mit hjerte er knust”: Læs 90210-vennernes rørende farvel til Luke Perry

Læs vennernes rørende beskeder til deres afdøde medskuespiller og ven fra ungdomsårene.

Han var elsket både på og bag skærmen, da han spillede den ikoniske rolle som Dylan McKay i en af 1990’ernes mest populære ungdomsserier Beverly Hills 90210.

Nu har nyheden om skuespilleren Luke Perrys død i en alder af 52 år sendte chokbølger gennem Hollywood, og blandt de særligt berørte er også vennerne fra dengang.

LÆS OGSÅ: Beverly Hills 90210: 16 ting du kun forstår, hvis du har set Beverly Hills 90210

Gabrielle Carteris, der spillede rollen som den nørdede Andrea Zuckerman i serien, var blandt de første, som fortalte, at hun var knust over nyheden om sin medstjernes alt for tidligere bortgang.

– Kæreste Luke, Mit hjerte er knust, og jeg er tabt for ord. Du, min ven, var en stor sjæl og har efterladt dine spor. Min kærlighed og bønner til din familie og alle, der elskede dig, skriver hun i et opslag på sin Instagram.

Selv efter serien for længst var stoppet, forblev Ian Ziering, der spillede rollen Steve Sanders, venner med Luke Perry, og han har lagt et nyere billede ud af de to venner gennem 30 år med rørende ord om sin gamle ven.

En anden, som var hurtig på tasterne, er Christine Elise McCarthy, som spillede gæsterollen som den vilde Emily Valentine i 'Beverly Hills 90210'. I serien var hun kærester med Dylans bedste ven Brandon (som blev spillet af Jason Priestley), og de tre spillede derfor også tæt sammen. Hun husker Luke Perry som en ”gentleman”, skriver hun.

Jason Priestley har også indirekte givet lyd fra sig på Twitter, hvor han har repostet journalisten Roz Westons opslag, som omtaler et møde med Luke Perry og Jason Priestley som et møde med "Hollywoods største duo", og at Luke Perry var en af de sejeste, sødeste og mest charmerende mænd, som journalisten har mødt, hvortil Jason Priestley skriver ordene: ”Tak for dette Roz…”

Dylans store kærlighed, Brenda Walsh, blev spillet af Shannen Doherty, og allerede da hun fik beskeden om, at Luke Perry lå indlagt på hospitalet og kæmpede for sit liv efter et slagtilfælde, sendte hun ham tanker via et billede af de to fra dengang i serien.

Hun har nu i et interview med magasinet PEOPLE fortalt, at hun er i dyb sorg over nyheden om Luke Perrys død. 

- Jeg er i chok. Knust over tabet af min ven. Jeg har så mange minder med Luke, som får mig til at smile, og som for evigt vil være i mit hjerte og sind, siger Shannen Doherty og fortæller, at han kontaktede hende, da hun selv gennemgik et alvorligt cancer-forløb, og de to blev tætte venner igen over den oplevelse.

- Der er en særlig slags kærlighed, man har for hinanden, når du oplever den rejse, vi gjorde på 90210 og selvfølgelig i livet generelt. Jeg vil savne ham hver dag. Hvert minut. Hvert sekund.

Se, hvad vi ellers skriver om: Beverly Hills 90210, Kendte og Serier