Beyoncé og fans
Foto: All Over Press

Beyoncé og fans

Se videoen: Her giver Beyoncé døende fan sit livs overraskelse

Vennerne til den amerikanske teenager Ebony Banks kæmpede for at opfylde deres kræftsyge venindes største drøm.

Der findes en overflod af fjollede hashtags på Twitter og Instagram. Men så er der også nogle få imellem, som bare får det hele til at give mening.

Vennerne til den amerikanske teenager Ebony Banks ønskede at give deres dødende veninde en positiv oplevelse i en meget mørk tid. Banks lider af en meget sjælden type kræft, som er på stadie fire.

Da de vidste, at hendes største drøm var et møde med sangerinden Beyoncé, lavede de snarrådige venner derfor et hashtag på Twitter, der lød #EBOBMEETSBEYONCE. Det skriver Out.com.

En af hendes veninder, Karina Guttierez, fortalte ABC13, at: 

- Beyoncé er et af hendes idoler. Hun beundrer hende meget, så vi prøver at sætte det på Twitter og Instagram for at få Beyoncés opmærksomhed.

Man kunne tro, at historien ville slutte der. Men mod alle odds nåede budskabet frem til den eneste kvinde, som vil kunne opfylde Ebony Banks' vildeste ønske.

Selv om Beyoncé på mange måder må være en af verdens travleste mennesker, tog hun sig tid til at facetime (ringe med levende billede over telefonen, red.) sin unge fan, hvilket førte til dette rørende øjeblik:

Se, hvad vi ellers skriver om: Beyoncé og Sociale medier