TV 2 afslører: Her er den nye X Factor-dommer

Foto: Malene Porup TV 2 har næsen ude efter flere af de velkendte X Factor-dommere. Nu er den første bekræftet.

TV 2 afslører: Her er den nye X Factor-dommer

Det bliver en velkendt veteran, der skal lede talenter gennem seer-darlingen X Factor, når programmet skrifter kanal til TV 2.

Seerhittet X Factor er intet uden den kontante og noget spidsfindige dommer, Thomas Blachman.

Det mener den folkekære mediepersonlighed i hvert fald selv, og derfor har han nu takket ja til at forsætte som dommer, når X Factor-formatet skifter kanal til TV 2.

Det fortæller den danske jazzmusiker, komponist og producer til sin nye arbejdsgiver.

- Der er intet program uden mig. Man kan godt adskille mig fra Danmarks Radio, men man kan ikke adskille mig fra formatet ’X Factor’. TV 2 og DR - de skal have noget indhold, derfor er jeg nok den vigtigste i den lille treenighed, siger Thomas Blachman til TV 2 og tilføjer, at han er taknemmelig for det talerør, sangprogrammet har givet ham.

LÆS OSGÅ: Sanne Salomonsen: Ting du ikke vidste om Danmarks rockmama

Ikke for pengenes skyld

De seneste uger har der været snak i krogene om Blachmans løn, og rygtet er blandt andet gået på, at den populære mediepersonlighed har fået tilbudt intet mindre end otte millioner kroner for to sæsoner hos TV 2.

Til BT afviser Blachman dog, at han har taget jobbet for pengenes skyld.

- Det er ikke pengene, der gør det. Og otte millioner for to sæsoner, som rygtet går på, er jo vanvittigt - det er fodboldspillerløn. Men det er heller ikke pengene, der vil afgøre det. Jeg har fået den samme løn de sidste fire-fem år hos DR, siger han.

Foruden Blachman har programmets anden populære dommer, Remee, ifølge flere medier bekræftet, at han også har modtaget et tilbud fra TV 2. Om der er en aftale på plads, vil han imidlertid ikke kommentere på.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: ”Jeg synes slet ikke, at kvinder tager nok credit for, HVOR hårdt det er at være gravid”

Når X Factor løber over TV 2-skærmen, ser det således ikke ud til, at der vil være nye boller på suppen. Foruden de to dommere er det nemlig også det samme produktionsselskab, Blu, der står bag produktionen af X Factor på TV 2.

ALT.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Thomas Blachman.

Thomas Blachman, 55

  • Jazzmusiker, komponist og producer
  • Har vundet X Factor to gange. Første gang i 2014 med gruppen Anthony Jasmin og senest i 2018 med gruppen Place on Earth
  • Blachman har været dommer i 10 ud af 11 sæsoner af X Factor.
  • Har været mentor for den populære X Factor-gruppe Citybois.
  • Foruden sin musikkarriere har Blachman udgivet to bøger; ’Længe leve den kreative masse’ om folkeskolen og den såkaldte oprørsbiografi ’Det kolossale menneske’ med Torben Steno.
Se, hvad vi ellers skriver om: X Factor

610x200_woordy_knap2.jpeg