Bliv en del af Danmarks største læsefællesskab

Bliv en del af Danmarks største læsefællesskab

Mangler du inspiration til nye, skønne læseoplevelser? I Gyldendals Bogklubber sidder et hold af dedikerede redaktører klar til at finde de bedste, mest underholdende og tankevækkende bøger til dig – uanset om du er til store romaner eller hæsblæsende krimier.

”Bare ét kapitel mere”, siger du til dig selv, som klokken nærmer sig den forkerte side af midnat på en almindelig hverdag, og øjnene bliver tungere og tungere.

Er du glad for at læse, kender du garanteret oplevelsen af at blive så helt og aldeles opslugt af en bog, at den er svær at lægge fra sig igen. Den ene side tager den anden, og når man når til den sidste, kan det nærmest føles som en lille hjertesorg at tænke på, at den nu er slut.

Læsehumøret kan dog hurtigt komme i top igen, hvis der allerede ligger en ny og spændende fortælling klar, du kan kaste dig over, så snart du har lyst - og netop det kan Gyldendals Bogklubber hjælpe dig med. Her indgår du i et fællesskab med andre bogelskere fra hele landet, mens forlagets dygtige redaktører løbende giver inspiration til hvilke nøje udvalgte bøger, der meget vel kan blive nye favoritter i lige præcis din samling.

En verden af bøger – til enhver

Ligesom med så meget andet er også vores læsevaner og bogpræferencer et spørgsmål om personlig smag. Nogle elsker at fordybe sig i historiske romaner, fordi de giver et unikt kig ind i en anden tidsalder. Andre kan ikke få nok af krimier af den intet mindre end nervepirrende slags, som gang på gang får læseren helt ud på kanten af lænestolen.

Derfor består Gyldendals Bogklubber ikke bare af én, men hele 11 forskellige klubber, som alle er inddelt efter tema - bl.a. Psyke & Sjæl, Krimi & Spænding, Sundt Liv og mange flere.

Hver klub har sin egen redaktør, der er ekspert i lige præcis den slags genrer og læseoplevelser, medlemmerne foretrækker. Han eller hun har til vigtigste opgave at læse og følge med i alt det, der udkommer både herhjemme og i udlandet, så du til enhver tid kan blive anbefalet de absolut bedste, mest fængende og aktuelle bøger, uanset hvilken af de 11 forskellige klubber, der passer bedst til dig.

Sammen om de store læseoplevelser

I Gyldendals Bogklubber er idéen med andre ord, at der skal være gode læseoplevelser for enhver. Det gælder både dem, der læser med mellemrum, og dem der tygger sig igennem den ene bog efter den anden. Af netop den årsag kan du vælge mellem fire forskellige medlemsskaber med hver deres fordele.

Fælles for dem alle er, at du en gang om måneden får tilsendt et magasin, enten digitalt eller i din brevkasse, med bognyheder, anmeldelser og interviews skrevet af redaktøren, udvalgte forfattere og nogle gange også andre medlemmer. De omtalte bøger, og mange flere til, kan købes i bogklubbens webshop til fordelagtige priser og blive leveret til din dør i løbet af 1-2 hverdage.

Er du interesseret i at snakke med andre bogelskere som dig selv, tilbyder klubberne også et hav af forskellige arrangementer, hvor du kan møde nye såvel som kendte forfattere og få en snak med andre medlemmer – både on- og offline.

Der er ingen binding eller krav om køb, når du melder dig ind. Kun masser af gode fortællinger så du kan værne om din læselyst og aldrig løber tør for nye skønne, skæve og store boguniverser at dykke ned i.

Vil du også gerne læse noget mere?

Spænding, klassikere, historie, spiritualitet, sundhed eller bare gode bøger? Gyldendals bogklubber har store læseoplevelser for enhver - også dig! Læs meget mere om de forskellige bogklubber, fordele og medlemsskaber på bogklub.dk