Blockbuster præsenterer spændende nyheder i februar
Foto: PR - Joker

Blockbuster præsenterer spændende nyheder i februar

Vintertid er filmtid, og Blockbuster præsenterer heldigvis en række spændende, sjove og rørende film til de mørke, kolde aftener.

Her kan du blive inspireret til at se eller gense både danske og udenlandske film på Blockbuster, når den populære filmtjeneste lancerer sine nyheder i februar.

JOKERSe den allerede nuTekst_joker.jpgArthur Fleck kæmper for at finde sin plads i mængden. I den fjendtlige by Gotham, der emmer af splittelse, går han rundt i de mørke gader iført to forskellige masker. Den maske, han dagligt maler på i sit job som klovn, og den anden han aldrig kan tage af. Den er hans forklædning - hans meningsløse forsøg på at passe ind i samfundet i stedet for at være den mand, der gang på gang skuffes af livet.

Arthur er faderløs, og hans skrøbelige mor er hans bedste ven. Hun gav ham kælenavnet Happy. Et navn, der fremmaner hans smil og skjuler smerten indeni. Men da han bliver mobbet af teenagere på gaden, hånet af forretningsmænd i metroen og drillet af hans klovnekollegaer, bringes den udstødte mand kun endnu mere ud af synk med alle omkring ham.

Se mere om filmen her: Joker

MUGGE OG VEJFESTENSe den allerede numugge-og-vejfesten.jpgMugge er verdens lykkeligste dreng, men alt ændrer sig da hans forældre skal skilles. Mugge vil nu bruge årets store vejfest til at forene dem og det skal ikke gå stille for sig. Mugge of vejfesten er skabt af selveste Wulffmorgenthaler.

Se mere om filmen her: Mugge og Vejfesten

SMERTE OG ÆRESe den allerede nuT_smerte-og-aere-1.jpgI dramaet 'Smerte og ære' spiller Antonio Banderas filminstruktøren Salvador Mallo, der befinder sig i en menneskelig og karrieremæssig krise. Instruktøren står foran at skulle vise en af sine gamle film i det lokale cinematek, og derfor tager han kontakt til filmens hovedrolle, Alberto, for at præsentere visningen for publikum.

Men de to aldrende mænd har ikke set hinanden siden premieren for 32 år siden, og gensynet med skuespilleren river op i fortidens mørke og uafsluttede kapitler. Salvador reflekterer nu over de valg, han har truffet livet igennem, mens fortiden og nutiden falder sammen omkring ham.

Se mere om filmen her: Smerte og Ære

JAGTSÆSONSe den fra den 3. februart_jagtsaeson.jpgDen danske komedie 'Jagtsæson' handler den nyligt fraskilte singlemor Eva, som tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også den nye unge kæreste til Evas eksmand, Isabella, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

Turen får det absolut værste frem i pigerne, og deres venskab bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian wax og en mislykket fasanjagt.

Se mere om filmen her: Jagtsæson

GEMINI MANSe den fra den 10. februart_gemini-man.jpgScience fiction-filmen ’Gemini Man’ handler om en af verdens dygtigste lejemordere, den skarpskydende Henry Brogen. Efter et langt liv i den brutale branche er samvittighedskvaler begyndt at indfinde sig hos ham. Han har derfor planer om at pensionere sig til fred og ro.

Men hans planer om at nyde sit otium bliver imidlertid snart spoleret, da nogle skumle typer vil ham til livs – de har derfor sendt den bedste mand på markedet efter Brogen. Det viser sig at være en blot 23-årig udgave af den 51-årige Brogan. Han ender således med at stå ansigt til ansigt med sit yngre jeg i en kamp for overlevelse.

Rollelisten byder bl.a. på Will Smith i dobbeltrollen som både den ældre og yngre udgave af sig selv – sidstnævnte skabt med imponerende computer-effekter.

Se mere om filmen her: Gemini Man

VALHALLASe den fra den 10. februart_valhalla.jpgFenar Ahmad vender tilbage med filmen 'Valhalla', som er baseret på den populære tegneserie fra 1980'erne, som de fleste nok husker eller har hørt om.

'Valhalla' handler om de to børn, Røskva og Tjalfe, som sammen med Thor og Loke starter en rejse fra Midgård til Valhalla. En rejse, der ikke bliver problemfri, men sender dem mod udfordringer og farer, der bl.a. indebærer møder med Fenrisulven og Jætterne.

Se mere om filmen her: Valhalla

JUDYSe den fra den 24. februart_Judy-5.jpgRupert Goold har lavet en stærk og medrivende film om Judy Garland og hendes alt for korte liv. Vi møder hende både som barn, hvor hun opdrages efter datidens strenge principper, opdages for sin formidable stemme og bliver overgivet til showbusiness’ værste autoritære, mandlige impresario - og som voksen, hvor hun stråler på scenen, men svigter som omrejsende mor med to børn, der aldrig oplever en tryg og stabil barndom.

Renée Zellweger er helt formidabel i rollen som Judy Garland. Når hun synger, tier alle. Det er fantastisk musik, der kommer ud over rampen, pakket ind i smukke billeder.

Se mere om filmen her: Judy

Se, hvad vi ellers skriver om: Film