Blockbuster præsenterer spændende nyheder i september
Film: Made in Italy

Blockbuster præsenterer spændende nyheder i september

Efteråret kommer snigende med regnvåde dage og mørke aftener. Det er selvfølgelig lidt trist, at de lyse nætter er langt væk, men efterår er heldigvis også filmtid.

Blockbuster præsenterer en lang række spændende, sjove og rørende film til de mørke og regnvåde aftener.

Vi guider dig til, hvilke nye filmperler du kan se på Blockbuster i efteråret.

Bombshell – ude nu2004260_bombshell_still_ld-d21-05011-r_dan-swe-nor-fin-org_print.jpg

Bombshell - Opgørets time er baseret på den virkelige skandale om manden bag tv-stationen Fox News. Filmen fortæller den eksplosive historie om kvinderne, der fik krammet på Roger Aisles. Han var en af mændene bag alle tiders mest magtfulde og kontroversielle mediemastodont, Fox News. Men filmen er i endnu højere grad en opløftende beskrivelse af, hvordan modet vokser i kampen mod overmagten, når tre meget forskellige kvinder beslutter sig for at kæmpe imod ukontrolleret magt og sexchikane.

Blandt de medvirkende er Nicole Kidman og Charlize Theron.

Se filmen her: Bombshell 

The Way Back – ude nuNo-way-back.jpg

Ben Affleck spiller en tidligere basketballspiller, som har tabt alt i sin kamp med afhængighed. Den tidligere all-star forsøger nu at gøre et comeback ved at blive træner for et meget forskelligartet high-school basketballhold på sin gamle skole.

Se filmen her: The Way Back 

The Kelly Gang – ude nuthe-kelly-gang.jpg

Helt for nogle, kriminel for andre! Ned Kelly mistede allerede sin far som barn og blev opdraget af sin mor Ellen og den berygtede bushranger Harry Power. Ned opdrages til at leve efter de lovløses regler og som ung mand er det lokale politi allerede begyndt at fatte interesse for hans gerninger. Da Ned danner sin egen bande, opnår de stor berømmelse og får mange tilhængere - men politiet vil gøre alt for at stoppe dem for altid

Se filmen her: The Kelly Gang

Underwater – ude nuUnderwater_DF-04730_CC_rgb.jpg

En gruppe havforskere må redde sig i sikkerhed, da et jordskælv ødelægger deres underjordiske laboratorium. Men de opdager hurtigt, at de har mere end havbunden at frygte.

Bag manuskriptet står Brian Duffield og Adam Cozard, som tidligere har skrevet ordene bag hhv. Insurgent og The Legend of Tarzan.

Se filmen her: Underwater

Hope Gap – ude nuhope-gap.jpg

Hope Gap er et engelsk ægteskabs- og familiedrama, når det er bedst. Filmen foregår i den lille idylliske by Seaford på den engelske sydkyst, hvor et ægtepar spillet af Bill Nighy og Annette Bening er på besøg sammen med deres søn. Opholdet tager en dramatisk drejning, da faderen fortæller sønnen, at han har mødt en anden og vil skilles efter 29 år. Filmen er oprindeligt skrevet som et teaterstykke i 1999 af William Nicholson, som selv har instrueret filmen.   

Se filmen her: Hope Gap

Greed – ude nu GREED2020_Stills-IMAGES.jpg

Greed fortæller historien om en selfmade milliardær, Sir Richard McCreadie, hvis detailimperium er i krise. I 30 har år har han styret detailhandelens modeverden – han har bragt strøgbutikkerne til catwalken og catwalken til strøgbutikkerne – men efter en ødelæggende offentlig høring har han fået en plet på sit image.  For at redde sit omdømme beslutter han sig for at rejse sig igen med en meget omtalt og ekstravagant fest på den græske ø Mykonos i anledning af sin 60-års fødselsdag. Filmen viser McCreadies storhed og fald set gennem forfatterens, Nick, øjne, den er en satire over den groteske, ulige fordeling af velstand indenfor modeindustrien.  

Se filmen her: Greed

Ellevilde Ella – ude nuEllevilde-Ella.jpg

Ellevilde Ella vil lave en spektakulær cirkusforestilling på Solbakken med sin allerbedste ven, Mikkel. De planlægger et magisk tryllenummer, men da superseje Johnny flytter ind i kvarteret, forandres alt! Mikkel er imponeret over den nye dreng og alle hans sjove lege og Ella føler sig udenfor.  Da Ella presser Mikkel til at vælge, hvem der er hans bedste ven, løber Mikkel hjemmefra. Nu må Ella og Johnny samarbejde. Hun vil redde cirkusset, men det allervigtigste er at redde venskabet med Mikkel. En varm og morsom familiefilm fuld af fart, fantasi og tre børn på cykeleventyr, der opdager, hvor magiske venskaber kan være.  

Se filmen her: Ellevilde Ella

Dark Waters – se den fra 14. septemberdark-waters.jpg

'Dark Waters' handler om den succesrige advokat Robert Bilott, der kommer på sporet af noget foruroligende, da han kontaktes af en bonde fra sin hjemstavn i West Virginia.

Landmandens dyr bliver vanvittige og dør på stribe, og snart viser en forbindelse sig til et af verdens største selskaber: DuPont Chemicals. I årtier har DuPont bevidst forurenet drikkevandet i området i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon. 

Se filmen her:  Dark Waters

Made in Italy – se den fra 14. september2004354_madeinitaly_still_00007101_dan-swe-nor-fin-org_print.jpg

Made in Italy er en komedie-drama-film fra 2020 skrevet og instrueret af James D'Arcy. Den har Liam Neeson og hans søn, Micheál Richardson, samt Valeria Bilello og Lindsay Duncan på rollelisten.

Filmen er en hjertevarm far-søn-historie, som foregår i det billedskønne Toscana. Her skal faderen og sønnen renovere og sælge et hus, som de har arvet fra faderens afdøde kone. Renoveringen af huset går dårligt, og de må søge hjælp hos nogle farverige lokale.

Se filmen her: Made in Italy

The Peanut Butter Falcon – se den fra 14. septemberthe-peanut-butter-falcon.jpg

The Peanut Butter Falcon' handler om den 22-årige Zak, der er født med Downs syndrom. Han har store drømme om at blive professionel wrestler, men han er blevet placeret på en institution, hvor han bruger det meste af sin tid på at se et gammelt VHS-bånd med optagelser af de største kampe.

Men Zak keder sig frygteligt, da han hellere vil ud i verden og leve sit liv. Med hjælp fra en anden beboer stikker han derfor af kun iført underbukser for at forfølge sin store drøm.

Se filmen her: The Peanut Butter Falcon

Jexi – se den fra 14. septemberJexi.jpg

Jexi er en romantisk komedie om, hvad der sker, når man elsker sin telefon mere end noget andet I livet.

Filmen er skrevet og instrueret af Jon Lucas og Scott Moore. Instruktørduoen har tidligere stået bag Bad Moms-filmene samt skrevet manuskript til andre komedier som Tømmermænd i Vegas.

Se filmen her: Jexi