Brug barslen som et karriereboost: Kom til gratis event for nybagte forældre

Brug barslen som et karriereboost: Kom til gratis event for nybagte forældre

Din tid med din baby er uden tvivl det allervigtigste, når du er på barsel. Men barslen kan faktisk også være en fordel for dig i din videre karriere. AL² inviterer på gratis netværksmøder for dig, der har lyst til professionel udvikling og sparring i barselsmånederne.

Der er plads til både baby og barnevogn, når AL², Arbejdernes Landsbank inviterer til netværksmøder for dig, der har lyst til faglige input under din barsel.

Her kan du blive klogere på alt fra iværksætteri til blogging og tilegne dig ny viden om forhandlingsteknik og adfærdsdesign, der alt sammen vil kunne styrke dig i dit professionelle arbejdsliv fremover.

Og så er der ikke mindst rig mulighed for at netværke og lade sig inspirere af andre ligesindede mødre og fædre på barsel. 

Møderne afholdes hos AL² lige ved Nørreport Station den første onsdag i hver måned, hvor en række inviterede gæster vil give kreative indspark til din personlige og faglige udvikling, så din barsel potentielt kan blive karrierefremmende. Til alle møderne vil der blive serveret forfriskninger, såsom kaffe og lækre croissanter.

Det gælder eksempelvis livsstilsbloggeren Christine Egholm, kendt som Acie, der fortæller om livet som professionel blogger og de økonomiske muligheder heri, samt Birgitte Feldborg, der hjælper dig med at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig på eventsiden al-bank.dk/events, men vent ikke for længe! Der er nemlig et begrænset antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage i netværksmøderne, som afholdes hver første onsdag i måneden fra kl. 10.00-12.00 

Første netværksmøde finder sted onsdag den 2. september kl. 10.

Adresse: Netværksmøderne afholdes i AL², Nørre Voldgade 17, 1. sal, 1358 København K (indgang via emmerys). Efter tilmelding, modtager du en mail med praktisk information.

Foredragsholdere_LinkedIn_SAMLET_700x400px_02_20.jpg