Brug for alenetid? Prøv en klosterrejse!
SPONSORERET indhold

Brug for alenetid? Prøv en klosterrejse!

Trænger du til mindfulness-ferie? Nyt koncept giver digklosterlivets ro og stilhed.

Af: Redaktionen Foto: PR
19. mar. 2012 | Livsstil | ALT for damerne

Mindfulness giver dig indre ro, balance og overblik, men er også virkelig svært at få presset ind, når du har mest brug for det.

I vores højeffektive kultur forsøger vi ofte at finde en teknik, en ny idé eller en "pille", et hurtigt fix, der hurtigt kan reducere stress, når vi har brug for det.

Men hvis vi aldrig lærer at stoppe op og virkelig lytte til os selv, hvor realistisk er det så, at vi får chancen for at mærke den virkelige årsag til stress? 

Og hvordan skal vi kunne mærke noget der er mere sandt og dybt, end det vi allerede kender til, hvis vi aldrig tager tiden til os selv?

Derfor kan løsningen måske være at tage en uge ud af kalenderen, der ikke skal bruges på familie, børn, sommerhus, gør det selv-projekter, men dig. Kun dig.

Leadership in Time arrangerer rejser, hvor du en uge kan fordybe dig fuldstændig i mindfulness og (forhåbentlig) komme hjem med en nyfunden ro.

ALT for damerne har haft en journalist med på turen og hvad resultatet af det kan du læse om i bladet i uge 17.

Få et smugkig på næste retreat som afholdes på et af Mallorcas ældste klostre beliggende i utrolige natur omgivelser den 23.-29. april på Leadershipintime.com.