Bryllupsfest i fantastiske rammer

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Humanic, Mielcke & Hurtigkarl, Museet på Koldinghus, Pakhus11, Restaurant Nærvær, Rosenholm Slot, Sonnerupgaard Gods, the lab kitchen, Nimb, Restaurant Møllehuset & Nationalmuseet.

Bryllupsfest i fantastiske rammer

De fleste af os drømmer om at holde det store uforglemmelige bryllup i unikke rammer og smukke omgivelser.

De fleste af os drømmer om at holde det store uforglemmelige bryllup i unikke rammer og smukke omgivelser.

Men når du skal giftes, er der en næsten uendelig række af valg og beslutninger, som skal træffes, inden I siger ja til hinanden, og det kan være svært at bevare overblikket og kende alle de fantastiske muligheder og venues.

Er I til det romantiske eller elegante, det rå eller rustikke, og hvad kan egentlig lade sig gøre med maden og gæsterne, og kan vi danse til den lyse morgen.

Vi har samlet en række fantastiske venues, som kan inspirere jer til at finde de perfekte rammer til den store dag

Bryllup i rå og charmerende rammerpakhus11_bryllup_614px.jpg

Pakhus11 er noget helt specielt og en oplagt ramme for et bryllup, der skal stå ud fra mængden – og gå over i historien.

Pakhusets lange historie skinner tydeligt igennem i lokalerne, der fremstår rå på den hyggelige og charmerende måde - vi kalder stilen 'rå elegance'.

Vi har plads til op til 80 personer, og hvis vejret er til det, kan velkomstdrinken nydes udenfor ved havnekanten, ligesom man kan overveje at ankomme med båd, som kan lægge til på Amerikakaj - blot 5 meter fra pakhuset.

Vi har mange års erfaring, også med at arrangere underholdning – og det vil glæde os at være med til at give nygifte en uforglemmelig fest.

Unikke rammer til Jeres bryllupsfest i Københavnhumanic_pakhus_bryggen.jpg

Location! Næst efter kjolen måske det vigtigste for drømmebrylluppet!

Lad Humanic hjælpe jer med at skabe jeres drømmebryllup på et af vores smukke, unikke og rustikke venues i København. Vi råder over Spisesalon Bryggen, Pakhus Bryggen, The Fat Pike i pakhuskvarteret på Islands Brygge og Kerne Pavillonen lige ud til søerne midt i København.

Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er en selvfølge til jeres bryllup på et af vores venues.

Hold festen i idylliske omgivelserHaveselskab.jpg

Lidt til venstre for den imponerende hovedindgang til Frederiksberg Have finder du en kuriøs lille indgang: hvid, malet, vejrbidt, med påskriften: Haveselskabets Have. Du har fundet Det Kongelige Danske Haveselskab. Vores lokaler ligger lige dér og overrasker nysgerrige såvel som kendere.

Brøndsalen, Paradehuset, Restauranten, Orangeriet og First Floor er navnene på 5 smukke bygninger og lokaler du møder, når du træder ind i haven og disse lokaler danner rammerne for store fester, konfirmationer, fødselsdage, intime middage og bryllupper hele året rundt.

Mad og drikke leveres af kokkene og tjenerne bag den hæderkronede Restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Besøg vores instagram for inspiration og kontakt os meget gerne, så vi kan fejre livets begivenheder sammen.

Bryllup midt i DanmarkshistorienNationalmuseet_billede.jpg

Nationalmuseet er med sit smukke interiør, historiske rammer og centrale beliggenhed det perfekte sted at holde jeres bryllup. 

Festsalen er vores klassiske sal med marmorsøjler, højt til loftet og dagslys fra begge sider, der tilsammen giver en helt særlig stemning og danner den perfekte ramme til jeres uforglemmelige aften.

Madkastellet leverer middagen og bringer store smagsoplevelser og gennemtænkte, æstetiske koncepter på bordet til dit arrangement. Du vil opleve et gastronomisk univers, der kredser om det gedigne håndværk, bæredygtighed og lokale råvarer – i sæson og ofte økologiske.

For nærmere information, kontakt: Nationalmuseets konference og event-afdeling bookingcenter@natmus.dk +45 41206976

Bryllupsfest med Nyhavn som kulissenaervaer_img_5225.jpg

Lad Nærværs skønne omgivelser være rammen for dit bryllup. Hold bryllupsreception på vores terrasse og nyd udsigten over vandet med Inderhavnsbroen og Nyhavn som kulisse, eller hold bryllupsmiddag med udsøgt vin og mad fra Nærværs køkken. 

Vi har mulighed for at gæste 100 spisende bryllupsgæster indenfor. Ønsker du af holde bryllupsarrangementet udenfor, har vi en overdækket terrasse med plads til 100 siddende bryllupsgæster.

Er dit bryllupsarrangement en stående reception, har vi plads til 200-250 bryllupsgæster. Vi kan også arrangere et mindre og intimt bryllupsarrangement med færre bryllupsgæster. Det er helt op til dig og dine behov. Vi skræddersyer dit bryllupsarrangement efter dit budget og dine ønsker.

Et uforglemmeligt bryllup på Nærvær eller Nærvær hjemme hos dig. Har du selv plads eller en lokation, kan Nærvær komme til dig. Vi står for mad og drikke - hjemme hos dig. Det eneste, vi skal bruge, er dit køkken. Vi sørger for kok og serveringspersonale, der tilbereder og anretter maden for dig og dine bryllupsgæster, så du kan slappe af og nyde den store dag.

Bryllupsfest på slottetRosenholm.jpg

I det idylliske landskab på Djursland, bare 25 km. nordøst for Aarhus, ligger et af landets mest romantiske renæssanceslotte. Siden 1559 har Rosenholm været i Adelsslægten Rosenkrantz besiddelse og er dermed Danmarks ældste slægtsgaard. 

Som et rigtigt eventyrslot hører der en fantastisk historie til Rosenholm, og når man træder ind i de prægtige rum som Riddersalen og Rokoko-stuen, udsmykket med gobeliner, lysekroner og gyldenlædertapet fra 1700-tallet, er det, at magien opstår.

I harmoni med den maleriske barokpark og den prisbelønnede slotskok tilbyder Rosenholm at danne rammerne om jeres drømmebryllup. I kan endda vælge at blive gift i den charmerende Hornslet Kirke eller i slottets eget intime kapel. Alle arrangementer skræddersyes efter ønske. Hvis du vil vide mere kontakt info@rosenholm.dk

Fest på godset til den lyse morgensonnerupgaard_674a2674.jpg

Skab præcis det bryllup, du altid har drømt om. Sonnerupgaard Gods har fire unikke lokaler med plads til små og store bryllupsfester

De tager ingen proppenge, så du bestemmer selv, om en flaske vin skal koste 40 eller 400 kroner. Og her er ingen sure naboer, så du bestemmer selv, hvornår festen slutter.

Godset har også masser af fine værelser til leje, så dine gæster ikke skal bekymre sig om at køre hjem. Alle kan blive og feste igennem til den lyse morgen.

Bryllup New Yorker-stylethelabkitchen_alp_3134.jpg

the lab kitchen ligger placeret i hjertet af det anerkendte fotostudie, The Lab, på Østerbro. De smukke vinduespartier i støbejern åbner op til et imponerende lysindfald samt udsigten til Grundtvigskirken og det naturrige Bispebjerg. 

Kombinationen af den tidligere fabriksbygning og den rustikke New-Yorker stil på The Lab skaber et venue med højt til loftet, både bogstaveligt talt samt i forhold til det enkelte bryllups genreønske.

Restauranten serverer rene vine uden unødvendig tilsætning og manipulation, samt velbalancerede retter ud fra kerneværdier omkring ærlighed, nærhed og sæson.

Find mere inspiration til hvad der kan lade sig gøre på vores hjemmeside samt Facebook og Instagram profil.

Få en uforglemmelig bryllupsfest på smukke Nimbtivoli_nimb_bryllup.jpg

Invitér jeres gæster på champagnereception i Nimb Bar og gør en grand entré foran Cathrine Raben Davidsens smukke vægmalerier. Fortsæt festlighederne med middag i Rotunden og en romantisk brudevals under de imponerende lysekroner i Nimb Bar.

Nyd Tivolis storslåede fyrværkeri fra Nimb Roof og dans så natten væk i Nimb Vinotek.

Brylluppet er en af de vigtigste dage i jeres liv, og på Nimb står de klar til at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis, som I ønsker – og måske endda overgår jeres forventninger.

Kontakt Nimbs bryllupskoordinator for mere information på:  weloveweddings@nimb.dk

Vielse og fest i kongelige omgivelserMuseetKoldinghus.jpg

I centrum af Kolding ligger byens gamle kongeslot, Koldinghus, hvorfra man kan se ud over hele byen. Her har mange af Danmarks konger og dronninger levet og regeret gennem slottets mere end 700 år gamle historie. 

De historiske og stemningsfulde sale danner en spændende og anderledes ramme om en af de vigtigste dage i jeres liv – den dag, hvor I siger ja til kærligheden og til hinanden.

På slottet kan man både blive viet i Christian 4.s smukke kirkesal og holde bryllupsfesten i en af de gamle sale, hvor man virkelig mærker historiens vingesus.

Bryllupsfest med skovidyl på Restaurant Møllehuset i Frederikshavnmoellehuset_img_6125.jpg

I mere end 100 år har Møllehuset dannet rammerne for romantiske bryllupsfester, hvor forelskede par har fejret kærligheden med familie og venner under trækronerne og med den rislende å og det smukke Bangsboområde som bagtæppe.

Med den unikke placering i den Nordjyske natur, smukke festlokaler og skønne bryllupsmenuer lavet af friske, lokale og sæsonbetonede råvarer, byder Restaurant Møllehuset på en bryllupsoplevelse ud over det sædvanlige. Fra en romantisk vielse i Bangsbo Botaniske Have med efterfølgende reception i skoven eller på den hyggelige terrasse med udsigt til åen til den store bryllupsmiddag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup