TILMELD DIG AFD’s KVINDELØB SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239,-

Bryllupsgave
Vi har samlet en masse ideer til din bryllupsgave.

Bryllupsgave

19 bryllupsgaver til under 1.000 kroner

Der er ikke noget hyggeligere end at blive invitereret med som gæst til et bryllup. Man bruger en hel dag på at fejre kærligheden mellem det nygifte par - men nogle gange bruger man også flere måneder før på at stresse over den helt rigtige bryllupsgave. Og den kan hurtigt koste en formue!

Vi har samlet 19 ideer til en bryllupsgave til under 1.000 kroner. Og du finder både nogen, der lægger sig lige op at prisen, men også flere under 500 kroner.

 


1. Kay Bojesen
Forær brudeparret et af de klassiske Kay Bojesen trædyr som symbol på den store dag. Der findes mange at vælge i mellem til forskellige budgetter. Du kan eksempelvis vælge A) Hund 299,95 kr. B) Turtelduer 799,95 kr. C) Abe, lille 899,95 kr. Du finder dem alle hos Kay Bojesen her.

 

 


2. Tilbehør til badeværelset
Det er altid en god ide at give en gave til parrets hjem. Det kan eksempelvis være en bestemt serie af tilbehør, så det hele matcher på badeværelset. Men du kan også forære dem starten på en samling.
A) Alessi - Birillo sæbedispenser, 245 kr. B) Alessi – Birillo tandbørstekrus, 135 kr. Du finder dem begge hos TrendyLiving.

 

 


3. Sengetøj
Sengetøj af høj kvalitet er en gave, som både er dejlig at give og modtage. Normann Copenhagen har mange flotte sæt i forskellige farver og mønster. De koster 549 kr. stykket. Du finder det her.

 

 


4. Dørskilt
Denne gave er måske bedst til parret, der ændrer deres efternavn, når de bliver gift. Det er en mindeværdig gave, som er sjov at se på lang tid fremover. Du kan finde skiltet på billedet til 269 kr. hos mitnavneskilt.dk.

 

 


5. Sengetæppe
Et sengetæppe giver et løft til soveværelset, så det syner tjekket og fint.
Få Hay Mega Dot 999 kr. fra Hay Mini Market her.

 

 


6. Stempelkaffe
Til det kaffeelskende par er det oplagt at forære dem en smuk stempelkande til morgenbordet. Vælg eksempelvis den kobberfarvede La Cafetière Pisa stempelkande fra Rigtigkaffe.dk til 399,95 kr.

 

 


7. Vase
Kählers vaser er tidsløse med de klassiske striber og passer inde i mange hjem. Forær brudeparret en vase fra Omaggio Perlemor-serien i enten den lille vase til 199,95 kr., mellem til 349,95 kr. eller den store til 449,95 kr. Du finder dem hos Kähler Design her.

 

 


8. Skærebræt
Et smukt skærebræt er ét, man kan have liggende fremme hele tiden, så det pynter i køkkenet. Vælg et marmorskærebræt fra Muubs til 399 kr. hos X-akt her.

 

 


9. Lysestage
Det er altid dejligt at få ting til hjemmet, som kan stå fremme som et minde om den store dag. En lysestage er et godt eksempel, fordi den spreder hygge og kan findes i tidsløst design.
A) Normann Copenhagen Heima, 399,95 kr. B) Georg Jensen Season, 649,95 kr. Du finder dem begge hos Inspiration her.

 

 


10. Plakat
Såfremt du ved, hvilken stilart brudeparret kan lide, kan du med fordel forære en flot og personlig plakat. Hagedornhagen-plakaten koster 299 kr. hos TrendyLiving. Her kan du finde et stort udvalg.

 

 


11. Kalender
Giv en tidsløs gave, som brudeparret kan se tilbage på i mange år. En kalender er en god ide, hvis den kan fungere år efter år. Få House Doctor Eternity Kalender 199 kr. hos Luxoliving her.

 

 


12. Lyshuse
Kähler har lavet en helt serie af dekorative huse, som både står flot alene og sammen. De lyser smukt op, når man tænder et stearinlys og sætter ind.
Lyshusene på billedet koster 199,95 - 249,95 kr. stykket. De kan findes hos Kähler Design her.

 

 


13. Ophold
Giv brudeparret en undskyldning for at tage væk en weekend sammen, når bryllupsræset har lagt sig. Pakken for 2 personer med én overnatning og mere end 80 hoteller at vælge imellem koster 899 kr. hos Smartbox her.

 

 


14. Kopper
Georg Jensen har lavet en serie med klassiske kopper, som er smukke at give i sæt i bryllupsgave.
Georg Jensen Cobra Termokop, 199 kr. stykket. hos Georg Jensen her.

 

 


15. Skål
Royal Copenhagen skåle findes i forskellige størrelser med samme flotte mønster.
Royal Copenhagen Musselmalet Rifler 110 cl skål, 849 kr. hos Royal Copenhagen her.

 

 


16. Glas
Smukke glas med krystaleffekt fra Frederik Bagger. 2 stk. koster 299 kr. hos Magasin her.

 

 

 


17. Fade
Pillivuyt er kendt for deres smukke og klassiske fade, der pynter på hvert et bord. Forær ét eller to alt efter dit budget.
A) Toulouse kvadratfad 249,95 kr. B) Stegefad nr. 3, 399,95 kr. C) Lasagnefad stor 599,95 kr. Find dem hos Magasin her.

 

 

 


18. Hoptimist
Giv en sjov og fin bryllupsgave, som parret kan have stående fremme i mange år. Hoptimist brud og gom koster 199 kr. stykket hos Hoptimist her.

 

 


19. Middag for 2
Når bryllupsdagene er ovre, bliver det stille og rolig hverdag. Giv parret et gavekort på en 3-retters middag for 2 personer, så de har endnu mere at se frem til bagefter også. Det koster 599 kr. fra Bellevue her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup