Opskrift på carpaccio af kammusling med wasabidressing
Foto: Henrik Freek

Opskrift på carpaccio af kammusling med wasabidressing

Carpaccio af kammusling med wasabidressing

Servér den lækre carpaccio af kammuslingler med wasabidressing som en let og anderledes forret nytårsaften. Opskriften får du her:

Til seks personer:
20 store kammuslinger
ærteblade eller feldsalat
100 g knuste wasabiærter
1 spsk limeskal
peber.

Dressing:
3 spsk wasabi fra tube
saft fra 2 lime
1 spsk sukker
3 spsk vindruekerneolie.

Rør dressingen sammen. Skær de rå kammuslinger i skiver og anret på seks tallerkner, dryp dressingen over og fordel ærtebladene. Drys med knuste wasabiærter, limeskal og peber og servér straks.

LÆS OGSÅ: Nytår: Her er en nem, frisk og børnevenlig nytårsmenu

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Nytårsforret, Carpaccio, Kammuslinger og Nytår