TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Carsten Bjørnlund
Foto: Franne Voigt I øjeblikket er Carsten Bjørnlund i gang med de sidste optagelser til DR-serien ”Liberty”, som er baseret på Jakob Ejersbos berømte roman.

Carsten Bjørnlund i Mads og Monopolet

Carsten Bjørnlund om shitstormen i Mads & Monopolet: ”Det havde ikke en skid med mig at gøre”

Den populære skuespiller kom med en udtalelse i et af landets største radioprogrammer, hvor han følte, at han blev meget misforstået. Her fortæller han om, hvordan han oplevede det, da shitstormen rullede.

Læs den fulde artikel i denne uges ALT for damerne.

Hele Danmark fik for alvor øjnene op for skuespilleren Carsten Bjørnlund, da han spillede rollen som den indebrændte jurist Frederik i DR-serien "Arvingerne".

Og det var netop i forbindelse med sæsonpremieren på "Arvingerne" tidligere på året, at han blev inviteret ind i radioprogrammet "Mads & Monopolet" sammen med musiker Søren Rasted og politiker Johanne Schmidt-Nielsen.

En lytter skrev ind, fordi hendes venindes kæreste havde gramset på hende til en fest, mens hun lå og sov, og hun var i tvivl, om hun skulle fortælle veninderne det, for hun frygtede, at de ville blive sure på hende og mistænke hende for at ville stjæle ham.

– Jeg forholdt mig ikke til, om manden var en kæmpeidiot, for selvfølgelig var han det. Jeg forholdt mig til hendes spørgsmål, der gik på, om hun skulle fortælle det til veninderne. Og hvis hun havde haft lyst til at stjæle ham, ville den samtale blive svær for alle. Så det bad jeg hende tænke over, siger Carsten, der derefter fik pressen, mange af programmets Facebook-brugere samt Dansk Kvindesamfund på nakken, da de fik det gjort til, at han syntes, at det var i orden at gramse på kvinder, der ligger og sover.

Selv kunne han dog godt se, hvordan misforståelsen opstod. Men det var en misforståelse.

– Da shitstormen først tog fat, så kørte den – den har jo sin egen anatomi – og jeg stod så midt i det og prøvede at holde hovedet koldt. Jeg prøvede at undgå at blive kapret af de der følelser af, at det her godt nok var uretfærdigt, fordi jeg fik påduttet en holdning, som jeg ikke abonnerer på, og jeg havde det bare sådan "lad nu være med igen at stille mig over i et hjørne og skamme mig ud." Det føltes, som om nogen bare tog mig og gjorde mig til noget, som ikke havde en skid med mig at gøre.

Du kan læse resten af interviewet med Carsten Bjørnlund i denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag 16. november.

Her fortæller han blandt andet om kærligheden til sine børn, om sin egen svære barndom og et problematisk forhold til sin mor, som i dag er alvorligt syg af Alzheimers.

Carsten Bjørnlund, 44 år

  • Skuespiller og forsanger i bandet Rovdrift.
  • Kendt fra tv-serierne "Arvingerne" og "Rita".
  • Aktuel i filmen "QEDA".
  • Kæreste med designeren Christie Fals, som han har en datter på 1 år med.
  • Har to sønner på 14 og 9 år fra et tidligere forhold og en bonusdatter på 9.


Carsten Bjørnlund som skoleinspektøren Rasmus i TV 2's "Rita" (Foto: Per Arnesen/TV 2).

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Serier