Casper Christensen: Griner ikke af sine egne jokes

Foto: Franne Voight

Casper Christensen: Griner ikke af sine egne jokes

Casper Christensen startede sin karriere som børnevært på DR1-programmet „Hvaffor en hånd“, fortsatte til ungdomsprogrammet „Transit“ på samme kanal. Blev landskendt med tv-programmet „Husk Lige Tandbørsten“ på DR1. Derfra gik det stort set kun fremad og op, op, op.

- Men synes han selv, han er sjov? ALT for damerne spurgte!


Synes du selv, du er en god komiker?
– Hmmm…. Jeg synes, jeg er rigtig god til at finde de komiske vinkler på tingene og jeg er rigtig god til håndværket. Men jeg ved ikke, om jeg ville… Man griner jo ikke så meget af sig selv. Man griner ikke af ens egne jokes, men jeg kan godt se, at jeg er god til at løse de komiske problemer, jeg bliver stillet overfor. Selvfølgelig siger man noget, man selv synes er morsomt, men komikere griner i det hele taget ikke så meget af hinanden. Man sidder mest og ærgrer sig over, at man ikke selv fandt på joken. Eller også sidder man og nikker anerkendende til, hvad den anden har lavet.


Vær talentdommer

Hvad synes du om Casper Christensens komiske talent – er der noget særligt, du kan huske, som har fået dig til at grine? Skriv din kommentar her på siden.

Højdepunkter fra Casper Christensens (komiske) CV:

Lyttersuccesen Tæskeholdet" på P3, DR2´s sketchprogram "Casper og Mandrilaftalen", TV2 Zulu’s "Langt fra Las Vegas" og den populære sitcom "Klovn". Nyeste projekt er TV2 Zulu’s "Live fra Bremen“ og "ALOHA!“ - snart er han desuden aktuel med "KLOVN - The Movie."
Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi og Casper Christensen