sponsoreret indhold
Charlize Theron: Det handler om at være åben over for nye eventyr
SPONSORERET indhold

Charlize Theron: Det handler om at være åben over for nye eventyr

Rejsen gennem livet er ofte uforudsigelig og byder på alt fra kul til diamanter. Det kender den Oscarvindende skuespiller Charlize Theron kun alt for godt. Både professionelt og personligt har hun været på en lang rejse for at nå dertil, hvor hun er i dag.

11. jun. 2024 | Livsstil | Eurowoman

Sponsoreret af Breitling

Det begyndte med ballet

Det lå ikke umiddelbart i kortene, at Charlize Theron skulle være skuespiller. Frøet til den internationale karriere blev først sået, da hendes mor fik hende til at begynde til ballet som barn. Og dansen slog fuldkommen benene væk under den unge Charlize, der faldt pladask for det at stå på en scene. En knæskade endte dog med at tvinge hende til at lægge dansen på hylden, så hun måtte finde en anden vej til at leve af at optræde.

Rejsen til Hollywood20230425_Breitling_Shot-06_6393_F1B_COLOUR_RGB_R17327211A1R1.jpg

Lettere impulsivt købte hun en envejsbillet til Hollywood uden at have anden plan end at give drømmen om en skuespilkarriere et skud. Med sine egne ord var hun virkelig naiv, fordi hun troede, at hun bare kunne. Men det fik hende til at gøre noget aktivt og hindrede hende i at overtænke. Og det bar frugt. For hun fik hul igennem til roller i spillefilm og kravlede stille og roligt op ad filmkarrierens stige og endte med at få sin første Oscar allerede i 2004 for sin rolle som seriemorder i filmen ’Monster’, hvor hun også for alvor cementerede, at hun havde meget andet at byde på end bare et kønt ydre.

Hvad livet har lært Charlize Theron

Selvom Charlize ikke længere danser ballet, bruger hun stadig det, hun lærte i en tidlig alder, nemlig disciplin. Når hun indspiller actionfilm, hvor fysisk udfoldelse spiller en stor rolle, kan hun i høj grad trække på sin erfaring fra dansen. Derudover har hun også lært af sin egen personlige rejse, at du altid skal være forberedt, når mulighederne byder sig til. Du ved aldrig, hvornår du får en e-mail eller et opkald, der kan ændre livets kurs.

Navitimer For The Journey

Det schweiziske urbrand Breitling har lanceret Navitimer 32 og 36 og har i denne forbindelse udvalgt Charlize Theron som brandambassadør. Og det er ikke et tilfælde, at valget er faldet på hende. Breitlings CEO Georges Kern har udtalt, at: ”På lang afstand kan du spotte, når nogen bærer et Navitimer-ur – så genkendeligt er det. Charlize Theron repræsenterer på vidunderlig vis Navitimer 32 og 36, fordi hun på samme måde er et ikon kendt verden over for sin styrke, skønhed, stærke rejse og sit talent.”

01_The-new-Breitling-Navitimer-36-and-32_RGB.jpg

Charlize Theron har med samarbejdet med Breitling igen grebet en enestående mulighed for at fortsætte sin rejse som menneske. Hør hende fortælle sin historie her.

140 år med kompromisløs kvalitet

Breitling har ligesom Charlize Theron været på en vild rejse. De har siden begyndelsen udviklet innovativt urværk, der har skrevet historie – og rejsen slutter ikke her. Hver dag forsker de i egne laboratorier for at forfine alle trin lige fra design til justering af urværk, så intet er overladt til tilfældighederne. 140 års akkumuleret erfaring og ekspertise garanterer den kvalitet, som vi kender og elsker schweiziske ure for – og som gør, at urene kan holde hele livet.

Udforsk Navitimer 32 og 36.

02_The-new-Breitling-Navitimer-36-and-32_RGB.jpg

Anbefalet til dig