Christian Grau biler
Foto: Martin Bubandt

Christian Grau dykker ned i kendte mænds auto-cv i ny podcast

Vis mig din bil, og jeg skal fortælle dig, hvem du er. I en ny podcastserie fra Talk Town inviterer Euromans motorredaktør en række kendte danskere ind for at fortælle om de biler, de har ejet gennem deres liv, og de oplevelser, der har fulgt med.

Du starter ofte din karriere med en skrammelkasse af en bil, du lige netop har råd til, og hvis du er heldig, (og gør det godt), ender du måske en dag med at køre i tysk luksus med blødt læder. Eller også skifter du stort og tungt ud med lille og let, hvis du har fået andre prioriteringer.

Lige meget hvilken vej (og bil) du vælger, fortæller dine valg ofte en selvstændig historie, der også er med til at bidrage til den store fortælling om dit liv. Det udforsker Euromans motorredaktør, Christian Grau, i den nye podcastserie ”Graus Garage”, der kan høres i appen Talk Town. Her taler han med en række kendte danskere som Jakob Riising, Johan Bülow og Emil Thorup.

Auto-cv’et har i mange år været et kendt format i Euroman, men nu kan du altså også lytte med, når du er på farten.

"Ved at lave auto-CV på Euroman har jeg opdaget, hvor fantastisk en nøgle til historien om folks liv en bil kan være. Der er så mange historier, jeg har savnet at have plads til i auto-CV'et, og dem er der plads til i min garage."

Lydformatet giver også mulighed for at høre noget af den musik, der er godt at køre i bil til.

Den musik, der bringer os i en speciel stemning, og hvor livet nærmer sig en film (med én selv i den bærende helterolle). Derfor tager gæsten hver gang et par numre med. Jakob Riising har i første afsnit blandt andet taget Iggy Pop og Mew med.

Du kan høre podcasten i appen Talk Town, og der er et nyt afsnit ude hver mandag.

Lyt til det første afsnit HER

GrausGarage-cover1.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast