Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller til Vild med dans

Foto: Henrik R. Petersen Den kommende sæson af Vild med dans bliver uden Christiane Schaumburg-Müller i værtsrollen.

Populær vært stopper på Vild med dans

Når Vild med dans i efteråret ruller over skærmen, bliver det uden en ellers fast del af værtduoen.

Hun har med et stort smil budt velkommen til ’Danmarks modigste dansere’ gennem hele syv sæsoner af Vild med dans, men den kommende sæson bliver uden Christiane Schaumburg-Müller i værtsrollen.

Det fortæller hun i flere interviews onsdag.

”Nogle gange har man perioder i sit liv og sin karriere, hvor man kaster alle bolde op i luften og gentænker, hvad man skal. Og jeg kan mærke, at det er tid til at ruske lidt rundt i det hele og udfordre mig selv med nogle nye eventyr,” siger Christiane Schaumburg-Müller bl.a. om beslutningen til TV 2.

Hun uddyber, at hun ynder at stoppe, mens legen er god, selvom tiden på Vild med dans har været fantastisk.

På gensyn?

Det er ikke første gang, at Christiane Schaumburg-Müller har taget afsked med Vild med dans.

For foruden de sidste fire år, hvor hun har dannet værtspar med Sarah Grünewald, var hun sammen med Claus Elming vært for det populære danseprogram fra 2010 til 2012. Mellem de to værtskaber holdt hun altså en fem år lang pause, som bl.a. blev brugt på at skabe livsstilsbrandet ChriChri.

Hun understreger da også til TV2, at dette ikke nødvendigvis er et endegyldigt farvel, men først og fremmest en pause – og endnu engang er det for at få plads til mere iværksætteri på cv’et.

Men uanset om det er en pause eller et endeligt farvel til hele Danmarks dansegulv for Schaumburg-Müller, så begynder arbejdet med at sammensætte en ny værtsduo i hvert fald snart for TV 2s underholdningsredaktør, Thomas Strøbech, og det kommer måske til at bringe helt nye tiltag med sig, siger han.

”Nu kigger vi mod 19. sæson af 'Vild med dans', hvor den her ændring giver anledning til, at vi kaster brikkerne op i luften og kigger med nye og friske øjne på rammerne for programmet,” fortæller han og lover, at næste sæson bliver både spændende og uden tvivl festlig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Dans og Christiane Schaumburg-Müller

610x200_woordy_knap2.jpeg