Christopher og Cecilie Haugaard
Foto: Michael Stub Der var tilsyneladende ingen tvivl, da model Cecilie Haugaard i aftes sagde ja til Christophers frieri.

Christopher er blevet forlovet: Se den smukke ring her

Sanger Christopher er blevet forlovet med sin kæreste, model Cecilie Haugaard. Det offentliggør parret på Instagram, hvor de også løfter sløret for den flotte ring.

Christopher har længe smeltet hjerter overalt i det danske land. Hans eget hjerte, derimod, tilhører modellen Cecilie Haugaard, der også er kendt som Cillemouse.

Det slår modellen fast på Instagram, hvor hun afslører, at Christopher har erklæret sin kærlighed én gang for alle med en flot diamantring og et frieri.

- I går var den bedste aften i mit liv!!! Det største JA, jeg nogensinde har sagt, skriver modellen efterfulgt af bl.a. en hjerte-emoji og en diamantring-emoji.

Sangeren selv bekræfter forlovelsen med et simpelt "All mine" under et billede af den enorme ring. 

Artiklen fortsætter under billederne...

Min fra nu af

Parret mødte hinanden til SPOT Festival i 2014, hvor Christophers manager introducerede ham for den smukke model, han kun kendte gennem billeder fra Instagram.

Men først senere samme år kunne de for alvor kalde sig kærester, da de to mødtes igen i Tisvilde og begge var single.

- Det var der, Chris sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?" Og jeg sagde: "Jo, det kan vi godt." Det var 3. august. Piger har noget med, at man skal have en kærestedag, har Cecilie Haugaard tidligere fortalt i et stort interview med Eurowoman.

At parret i aftes kunne fejre forlovelsen med champagne i solnedgangen i Tisvilde, synes derfor ikke at være helt tilfældigt.  

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Kærlighed og Bryllup