Christopher

Foto: Screendump Christophers musikvideo er inspireret af en af hans yndlingsfilm. Kan du gætte hvilken?

Se Christophers nye musikvideo om troskab: ”Jeg vil gerne vise, hvordan vi hver dag bliver udsat for en masse fristelser”

Hitmageren Christopher er aktuel med en splinterny musikvideo til nummeret ”Monogamy”, der er stærkt inspireret af en af hans yndlingsfilm. Se den som én af de første her.

Christopher tror på den eneste ene.

Det slår sangeren med den bløde stemme fast med sin nye single ”Monogamy”, der i dag er aktuel med en flot musikvideo, som emmer af sommerkærlighed.

Og budskabet er simpelt: Der er fristelser nok i vores tilværelse – men bør du gribe dem?

– I forhold til hele narrativet i videoen, så ville jeg gerne vise, hvordan vi som mennesker hver dag bliver udsat for en masse fristelser. Så samtidig med, at videoen er spækket med dans og feel-good energi, så gemmer der sig også en pointe, siger sangeren, der også står bag hits som ”Tulips” og ”CPH Girls” til ALT.dk og fortsætter:

– “Monogamy” er en hyldest til kærligheden og til den eneste ene, som man skal vælge at investere i og tro på.

Foto: Warner Music Denmark.

Foto: Warner Music Denmark

Videoen, der kan ses længere nede i artiklen, er skudt i Westend i København, hvor Christopher og +50 statister og dansere kreerer forskellige fristelses-scenarier, der binder ind i ”Monogamy”-temaet.

Og så er hele looket og opbygningen af videoen stærkt inspireret af en af sangerens absolutte yndlingsfilm.

– Jeg er kæmpe fan af LaLaLand, hele æstetikken og opsætningen er så gennemført, så jeg hentede helt klart en masse inspiration dér, fortæller han.

Christopher spiller sent i efteråret tre store live-shows, og du kan opleve ham både i København, Odense og Århus.

Se videoen som én af de første lige her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Kultur