City Escape: Til Gilleleje Havn med Emilie Lilja

City Escape: Til Gilleleje Havn med Emilie Lilja

I hele juni og juli kan du kvit og frit låne den helt nye Mercedes-Benz A-Klasse og tage på City Escape. Find inspiration til din næste tur ud af byen og book din bil på cityescapes.dk

Livskvalitet er mange ting – og Emilie Liljas livskvalitet er altid forhøjet, når hun kommer hjem fra en City Escape til Gilleleje. Her deler hun en fiskefrikadelle med sin hund Torben og dyrker de enkle ting i livet. Læs interview og se hendes film her. 

Hvorfor er det vigtigt at komme ud af byen?
Min hverdag er hektisk og travl. Når man arbejder med sociale medier, som jeg gør, er man altid på – så jeg har brug for kontrasten. Brug for at komme ud, hvor der ikke er wifi, og brug for at være tvunget til at kigge på naturen og trække vejret. Jeg elsker at snakke om visioner for fremtiden, men af og til er det også bare fantastisk at skulle være i nuet.

Og så har du jo også din hund...
Ja! Fordi jeg har fået min hund Torben, er jeg også nødt til at komme ud. Han er en lille hund, så det er egentlig ikke noget problem i byen, hvor han også tit er med til møder. Ofte går vi bare tur på gaden, men jeg kan mærke, at det er vanvittigt befriende for ham at komme på stranden og løbe vildt rundt i naturen. At have ham har helt klart tilføjet et vigtigt aspekt i mine ture ud af byen.

Hvorfor Gilleleje?
Det er bare et vildt dejligt sted. Alle er nede i gear, havnen er hyggelig, og de lokale er venlige. Det betyder ikke noget, hvad du laver, hvad du har på, eller hvor du kommer fra. Det handler om de basale ting i livet, og det er rart. Og så er fiskefrikadellerne på havnen altså bare en kæmpe favorit hos både Torben og mig.

Hvordan har du det efter sådan en tur?
Man er træt på en rar måde. Det er ligesom udmattelsen efter at have været på ski en hel dag. Jeg har brugt min krop og min hjerne, og ofte kommer jeg hjem med nye ideer, fordi jeg får tænkt over tingene i nye rammer. Jeg kan godt lide kontrasten mellem mit eget liv og livet deroppe. Livskvalitet er mange ting, og min er altid forhøjet, når jeg kommer hjem derfra. 

Frisk luft, saltvand og masser af sol og strand. Toppen af Sjælland har masser af naturglæder at byde på, men der er også al mulig grund til at kigge forbi nogle af områdets seværdigheder. Start med at kravle til vejrs i Nakkehoved Fyr og nyd udsigten over Sjællands nordkyst og Kattegat.

I hele juni og juli kan du kvit og frit låne den helt nye Mercedes-Benz A-Klasse og tage på City Escape. Find inspiration til din næste tur ud af byen og book din bil på cityescapes.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Emilie Lilja