Claudia Rex: ”Sådan passer jeg på min hud, efter jeg er blevet mor”

Claudia Rex: ”Sådan passer jeg på min hud, efter jeg er blevet mor”

Claudia Rex har altid prioriteret sin daglige skønhedsrutine. Efter hun er blevet mor, og tiden mere knap, har hun dog fundet ud af, at et smukt og velplejet resultat ikke nødvendigvis behøver at tage lang tid foran spejlet. Se med her, hvor hun deler ud af sine bedste tips.

For Claudia Rex er flot hud øverst på beauty-prioriteringslisten. Det kan man blandt andet opnå ved at få tilpas med timer på øjet hver nat, lyder rådet på mange skønhedssites. Men eftersom det ikke altid lige (læs: nærmest aldrig) er en mulighed med en glad og aktiv 1-årig på matriklen, er der særligt én ting, den 34-årige radiovært og iværksætter husker at gøre for sig selv og sin hud hver dag – ligegyldigt hvor hektisk programmet er.

Hvad er skønhed lig med for dig?

For mig er det mange ting - et smukt sind, en smuk og velplejet hud, naturlighed og det originale og unikke. For eksempel synes jeg ofte, at det, der kan skille sig ud ved en person, og som måske i nogles øjne kan opfattes ”forkert”, kan være det smukkeste i verden.

Har dét at blive mor ændret noget for dig i forhold til det?

Som i: kæmpe JA! Hele mit syn på livet. Det lyder kliché, men der er mange bagateller, der betød alverden, før jeg blev mor, men som ikke betyder noget for mig længere. Jeg gik altid op i, hvad andre tænkte om mig, og det var jeg meget styret af. I dag fokuserer jeg kun på at leve det liv, jeg gerne vil, leve frit og skabe den bedst tænkelige verden og hverdag til min søn.

Fortæl om din daglige skønhedsrutine?

Min skønhedsrutine fylder meget og har altid gjort det. Det at passe på min hud er utroligt vigtigt for mig, da en flot hud har stor indvirkning på min selvtillid. Jeg starter altid min dag med et frisk, koldt glas vand tilsat citron og kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Derefter tager jeg en gode kaffe med ud på badeværelset og begynder at rense og pleje mit ansigt med nærende hudplejeprodukter.

Har den ændret sig med årenes løb?

Mine behov er helt klart kommet i anden række, efter jeg er blevet mor. Før i tiden kunne jeg sagtens bruge uanet tid på at hygge mig med ansigtsmasker og nørde helt ned i skønhedsrutinerne. Men efter der er kommet en fantastisk lille krudtugle til verden, er det kun de mest nødvendige ting, som jeg når.

OSL_Claudia_tekst-1.jpg

”Jeg ser jo lidt det her kollagenpulver som et life hack - forstået på den måde, at det er en simpel og effektiv genvej til at få en yngre hud igen”, fortæller Claudia Rex.

The Solution™ fra Oslo Skin Lab

Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2% om året. Derfor kan det være en god idé at pleje indefra med et dagligt tilskud kollagen.

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab består af 100% kollagen-peptider og bidrager bl.a. til glattere hud med færre linjer, mindre grad af appelsinhud samt mere elastisk hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen. En pakke består af 28 dagsdoser i pulverform, der kan blandes i drikke, yoghurt eller andet.

Psst … De fleste begynder at se virkninger efter ca. 8 ugers dagligt brug. Husk at tage et før- og efterbillede, så du bedre selv kan se, hvilke resultater du får med The Solution™.

Hvor længe har du brugt kollagenpulver, og hvilke resultater har du set?

Jeg begyndte at tage det for ca. et halvt år siden, og jeg kommer aldrig til at stoppe med det igen. Det har gjort, at min skønhedsrutine ikke behøver at være så lang, da min hud er blevet meget mere fast og velplejet at se på. Og når man er mor, så er ekstra tid i hverdagen altså GULD værd!

Min hud er mere fast, og især området omkring mine øjne er ikke så rynket længere. På det sidste har jeg også lagt mærke til, at mine sovemærker er forsvundet. Jeg ser jo lidt det her kollagenpulver som et life hack - forstået på den måde, at det er en simpel og effektiv genvej til at få en yngre hud igen, at ”spole tiden tilbage”. Da jeg blev mor, og ikke fik sovet specielt meget, kunne jeg se en betydelig aldring, og det var jeg virkelig ked af. Nu synes jeg, at jeg har fået min yngre hud tilbage uden egentlig at gøre det store arbejde for det.

Hvad gør du, når du skal forkæle dig selv i skønhedens tegn?

Når det er ’Claudia-tid’, tuner jeg helt ud. Jeg tager i spa, får en ansigts- og kropsbehandling og efterfølgende noget lækkert at spise. Hvis jeg skal være ekstra god ved mig selv, booker jeg også en massage. Men det er der sjældent tid til - jeg skal jo hjem og være mamma igen!

Hvad er dit bedste skønhedstip?

At være i balance med dig selv. Om det kræver, at du spiser sundt, er sammen med de mennesker, der giver dig overskud i hverdagen, plejer din hud eller noget helt andet, så er det vigtigt at gøre det, der gør dig glad og giver dig overskud og balance.

Claudias quick fix til huden

Claudia Rex begyndte at tage The Solution™ for et halvt år siden, fordi hun syntes, at den manglende søvn, der ofte følger med titlen som nybagt mor, begyndte at vise sig på hendes hud. Siden har hun oplevet, at huden er blevet mere fast og velplejet at se på, og hun er ikke i tvivl om, at kollagenpulveret skal forblive en fast del af hendes daglige skønhedsrutine.
De små portionspakker består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, og kan let blandes i vand med citron, som Claudia Rex gør det, eller i fx smoothies, grød eller kaffe.