SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Connect dit hjem

Connect dit hjem

Det er efterhånden blevet kutyme altid at have mobilen lige ved hånden. Den bliver brugt til at læse mails, danne sig et nyhedsoverblik – den viser os vej, den bliver tilmed brugt som personlig træner og ikke mindst som kamera, der foreviger de vigtige øjeblikke i hverdagen. Så hvorfor ikke connecte hele dit hjem og betjene hjemmets hvidevarer via mobilen og andre digitale devices.

Skræddersyede løsninger  

Oplev hjemmets funktioner på en helt ny måde med den smarte Home Connect app, hvor du kan styre dine hvidevarer fra Siemens direkte fra mobilen. Her er der ikke blot tale om de gængse tænd- og slukfunktioner, for med denne app kan du gå skridtet videre. Står du f.eks. med en fuld vasketøjskurv og er i tvivl om, hvilket vaskeprogram du skal bruge, kan du lade appen guide dig og på den måde undgå, at tøjvasken ender med en krympet trøje eller et par misfarvede bukser. Endnu en smart løsning er, at du direkte fra din mobil kan tjekke, om du allerede har ketchup hjemme i køleskabet, mens du står nede i supermarkedet. På den måde undgår du at gribe en ny flaske fra indkøbshylden i supermarkedet, hvis der allerede står en hjemme i køleskabet.

Til dine individuelle behov

Det lyder næsten for godt til at være sandt med de Wi-Fi tilsluttede hvidevarer fra Siemens, men det er det faktisk ikke. Med IFTTT (If This Then That) kan du endda integrere dine Home Connect-produkter. Lad f.eks. din yndlingsmusik gå i gang, når aftensmaden er færdig eller forbind din kaffemaskine med dit Smart Watch. Din søvnrytme registreres og sendes direkte til kaffemaskinen, så din morgenkaffe er friskbrygget, når du slår øjnene op.

tekst_ALt.jpg

Læg stemme til…

Du fornemmer nok, at mulighederne er mange, når fremtiden flytter ind med Siemens. Med Amazon Alexa kan du betjene dine devices i hjemmet med stemmen. Det kan f.eks. være, du er i gang med en god film og kommer i tanke om, at du endnu ikke har sat tørretumbleren i gang. I stedet for at rejse dig, kan du med en enkelt kommando sætte tørringen i gang uden at rejse dig fra sofaens bløde sæde.

Få det bedste ud af din tid

Det er tid til at udforske teknologiens mange spændende muligheder, så gør dit hjem smartere med Wi-Fi tilsluttede hvidevarer fra Siemens. Du vil lynhurtig opleve en verden med digitale muligheder, der er skræddersyede til dine behov. Så udforsk den forunderlige verden og få mere tid til det, du har allermest lyst til.

Siemens. Fremtiden flytter ind.
Læs mere om Home Connect her.

tekst_produkt.jpg