Her er den ultimative opskrift til at undgå ubalance i din hud

Her er den ultimative opskrift til at undgå ubalance i din hud

Kender du det, at du har lyst til at melde afbud til et arrangement, fordi din hud slår ud?

Tør hud, fedtet hud og bumser er en realitet for mange kvinder. En Google-søgning kan give mange råd og behandlingsforslag til at bekæmpe disse problemer - men de mange råd forvirrer ofte mere, end de gavner. Derfor har vi samlet en simpel guide til dig, som ønsker en sund og modstandsdygtig hud.

1 Gå simpelt til værks

Mange kvinder forsøger det ene vidundermiddel efter det andet. Det er en fejltagelse at gå alt for hårdt til værks med kosmetologbehandlinger, dybderens, skrubbecreme og masker. Risikoen for overbehandling er stor, såvel risikoen for at skabe irritation – og derved skabe nye problemer.

Faktisk kan du med en simpel hudplejerutine gøre din hud mere glad. Og med en god daglig hudplejerutine gør du meget mere godt for din hud end med en ugentlig eller månedlige behandlinger. Mange skift af nye produkter og behandlinger skaber også flere problemer, end det gavner.

På sin vis kan en daglig hudplejerutine sammenlignes med din kost. Du ved godt, at du bør spise sundt hver dag – ikke kun én gang om måneden – for at opretholde din sundhed.

alt.dk_dsc_in_text_billede.jpg

2 Giv dit indre opmærksomhed og næring

Du må ikke glemme at give din indre opmærksomhed, når du skal forbedre din huds udstråling. Vores hud forandres i takt med at årstiderne skifter, vi bliver ældre og der sker begivenhedsrige hændelser i vores liv, både på arbejdet og i privaten. Med få simple rutiner kan du skabe en mere sund hud. Begynd at indtag flere vitaminer fra sund mad, drik mere vand og dyrk mere motion, så vil du opleve en markant forbedring af din hud, som slipper af med alle de dårlige affaldsstoffer.

3 Undgå for mange hudplejeprodukter

Det er fejlagtigt at tro, at du skal behandle urenheder og fedtet hud med en masse produkter. Flere hudprodukter gør ikke din behandling af huden bedre. I dag er det desuden intet problem at samle flere produkter i ét – såvel flere behandlinger i ét produkt.

Du behøver altså ikke én creme til rynker, en anden creme mod rødmer og en tredje creme mod bumser. De mange forskellige hudplejeprodukter kræver også den dobbelte tid at påføre, og den tid kan du nemt bruge på mange andre ting.

Modsat madvarer, hvor du naturligvis gerne vil have rene råvarer – og en meget kort ingrediensliste, så er det omvendt for hudpleje. I forhold til hudplejeprodukter bør du gå efter en lang ingrediensliste, så du netop får en bredvifte af pleje til din hud – med så få produkter, som muligt.

Hos Danish Skin Care sælges et samlet hudplejesæt med kun 4 produkter. Så bliver det ikke meget mere simpelt at pleje huden. Du slipper sågar for skintonic, booster, serum og øjencreme – ansigtscremerne bruger du blot som øjencreme.

Serien er uden parfume, farvestoffer og unødvendige tilsætningsstoffer. Serien hjælper effektivt mod rødme, irritation og urenheder – og tilfører huden alt det, den har behov for. Naturligvis også massevis af anti-aging.

Prøv den samlede hudplejeserie, som sørger for din hud kan komme i balance igen.