Se redaktionens 9 yndlings kvindeserier - og den nye pige i klassen
gallery

Se redaktionens 9 yndlings kvindeserier - og den nye pige i klassen

PR

BEVERLY HILLS 90210

Beverly Hills 90210 er serien vi elsker at se - og gense - hver evig eneste eftermiddag på TV2. Serien er blevet sendt utallige gange siden første gang i 1990, og nu har den da også fået en lillesøster i form af serien, der blot hedder 90210 og handler om den nye generation af unge på West Beverly Hills High, og som har blandt andre Kelly med som mor til en af de nye medvirkende.

PR

CHARLIES ANGELS

Serien om de tre sexede privatdetektiver fra 1970'erne har vi bestemt heller ikke glemt!

PR

DESPERATE HOUSEWIVES

Kvinderne fra Wisteria Lane tog Danmark med storm, da serien havde dansk premiere i 2005. Når 8. sæson til efteråret er rullet over skærmen skulle det dog være slut med Desperate Housewives - øv!

PR

Fra Ugly Betty til Desperate Housewifes. Tv har budt på flere forrygende kvindeserie-øjeblikke, og på torsdag den 22. marts får en ny, amerikansk tv-serie premiere på dansk tv.

Good Christian Bitches er historien om Amanda Vaughn, der efter sin mands død må flytte hjem til Dallas til sin mor og de gamle veninder fra skoletiden, der ikke har glemt, at Amanda var lidt af en strigle i High School.
Men kan Amanda slippe sit gamle ry, og skabe sig et liv med sine to teenagere i Sydstaterne?

Her på redaktionen håber vi, at serien bliver vores nye yndling - hvis du vil se, hvad vi ellers kan anbefale af gode kvindeserier, så klik videre i galleriet.

Good Christian Bitches har premiere torsdag den 22. marts kl. 21.00 på Kanal 4.

Hvilken er DIN favorit? Kommentér gerne her nedenfor!

PR

GOSSIP GIRL

Gossip Girl har alt, hvad en god kvindeserie bør have: intriger, kærlighed og lækkert tøj! Serien om de unge fra Manhattans Upper East Side sendes hver torsdag på kvindekanalen Kanal 4.

PR

GREYS HVIDE VERDEN

Kanal 4s hitserie, der sendes mindst en gang om dagen alle ugens dage.

PR

THE CITY

Bare fordi man forlader Los Angeles, behøver man ikke forlade realitybranchen. Smukke Whitney Port tog kameraholdet med, da hun forlod The Hills og rejste til New York for at arbejde for Diane von Fürstenberg. Det var også i The City, at vi lærte Olivia Palermo at kende, og det kan vi jo kun være glade for.

PR

THE HILLS

MTVs hitserie, The Hills, var også et hit blandt redaktionsmedlemmerne her på ALT for damerne. De drabelige skænderier og bristede venskaber gik rent ind, og vi kan stadig ikke forstå, hvad Heidi dog ser i den manipulerende Spencer. 

PR

UGLY BETTY

Serien om den søde og charmerende forstadspige, Betty, der skaber sig en stor karriere på modemagasinet Mode i New York elsker vi her på redaktionen!  

PR

PRIVATE PRACTICE

Private Practice er et off-spring af Greys Hvide Verden, hvor Addison søger nye udfordringer i en privat klinik i Los Angelses. Private Practice sendes hver mandag på Kanal 4 som en del af "Medical Night".

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Beverly Hills 90210