Design årets mest personlige gave
Foto: @brinbryllup & @storybookstudio

Design årets mest personlige gave

Der er bare noget ekstra særligt ved en personlig gave – især til livets store begivenheder. Det er den følelse, som mikrobryggeriet CRAFTED BY ’tapper’ ned i.

Vi rider i øjeblikket på en personaliseringsbølge. Alt hvad vi ejer og foretager os, skal helst reflektere, hvem vi er og bygge videre på fortællingen om os. Og det lige fra vores tøj og køkken til den bil, vi kører i.

Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at samme bølge også synes at være skyllet ind over vores gave-kultur. For der er bare noget ekstra særligt ved en gave, der er gjort unik og personlig - især når det gælder gaverne til de af livets anledninger, der er helt specielle. Det hænger nok sammen med, at vi ved disse lejligheder ved, at værten har lagt ekstra meget sjæl i sin fest, så det må gaven selvfølgelig også gerne afspejle.

Design årets mest personlige gave her

Specieldesignet speciel-øl
Det er netop denne følelse, som CRAFTED BY så og sige ’tapper’ ind i. Et mikrobryggeri med rødder i Carlsberg, hvor brygmesteren, Jon, med mere end 30 års erfaring sørger for, at du får den allerbedste kvalitet i smagen. Du har også selv mulighed for at gå ind og skrue op og ned for øllets smag, men det er dog ikke kun smagen, som du har indflydelse på.

Selve etiketten på øllen fra CRAFTED BY får du nemlig helt selv lov til at designe, ligesom du selvfølgelig også selv bestemmer, hvad din øl skal hedde ”Sofie’s Polter”, ”Emma og Malte’s Bryllup”, ”Hannah’s Barnedåb” eller hvad den helt særlige begivenhed nu måtte være.@jenna_brooke

CRAFTED BY lader dig altså både bestemme øllets smag og designe din egen label, så øllen passer helt perfekt til anledningen og modtageren, der skal nyde dem. Det hele foregår online, så du kan lave dine øl fra komforten af din egen sofa på under 5 minutter.
@isabellaskou

Sådan designer du etiketten i 3 simple trin

  1. Navn eller budskab på øllen – her er det kun din egen kreativitet, der sætter barrieren.
  2. Dit navn eller dem, der står bag designet og brygningen.
  3. Vælg mønster og farver, der efterlader dit personlige aftryk på etiketten.

@bybaltzer

Sådan brygger du din egen øl

Gå ind på craftedby.com Her kan du designe din egen øl og sammensætte din helt egen smag ved at vælge bitterhed, farve, styrke og evt. tilføje frugtige eller ristede smagsnoter til din øl.

Du kan også vælge en af ”Brygmesterens Favoritter”, som er CRAFTED BY’s bud på 6 forskellige velsmagende øl.

@stonemuse