"Som småbørnsmor er det sjældent, jeg når at style mit hår"
Foto: Camilla Hey m.fl. Kogebogsforfatteren Caroline Fibæk som sine skønhedsrutiner.

Caroline Fibæk

Det er den bedste balsam, jeg nogensinde har prøvet

Kogebogsforfatteren Caroline Fibæk er kendt for sine "rå" madopskrifter, og hendes skønhedsfilosofi er nærmest lige så naturlig: de fleste skønhedsprodukter kan enten spises eller drikkes.

Tørbørstning
Hver dag inden badet tørbørster jeg hele kroppen. Det stimulerer lymfeflowet og nydannelsen af hudceller. Det virker også fantastisk mod smerter og væskeophobning, og så bliver kroppen silkeblød.

Ionic Body Brush Recharge, Karmameju, 349 kr.

Super serum
Jeg er helt vild med produkterne fra Living Libations, som udelukkende indeholder økologiske og/eller vilde ingredienser fra naturens skatkammer. Cell Serum er lavet af rene plante- og urteekstrakter, der bl.a. mindsker inflammation og booster spændstigheden i huden.

Cell Serum Living Libations hos Rawandmore.dk, 385 kr.

Kindkys
Jeg elsker min ferskenfarvede lip2cheek fra RMS, som jeg bruger som både blush og lipgloss. Makeupmærket er baseret på raw food-principperne og indeholder derfor naturlige ingredienser, antioxidanter, enzymer, mineraler og vitaminer.

Lip2Cheek, RMS hos Net-a-porter.com, ca. 254 kr.

Solkysset hud
For mig er bronzeren fra Zenz Organics ret vanedannende, specielt i sommerhalvåret. Den giver en fantastisk strålende glød, og så indeholder den kun 100% rene mineraler fra naturen og er fri for konserveringsstoffer.

Bronzer, 30 Chloe, Zenz Organic, 275 kr.

Naturlig duft
Efter jeg har fået børn, er jeg ikke til tunge dufte og konventionel parfume. I stedet bruger jeg en skøn naturlig parfume fra Pacifica. Jeg er helt forelsket i "French Lilac", der tilmed er "cruelty-free" (ikke testet på dyr, red.) og ftalatfri.

French Lilac, Pacifica hos Human-balance.dk, 169 kr.

Hang til balsam
Som småbørnsmor er det sjældent, at jeg når at style mit hår, men jeg elsker gode shampooer og balsammer uden kemi, som samtidig gør mit hår let at tæmme om morgenen. Living Libations balsam Shine On er den bedste, jeg nogensinde har prøvet, fordi den virkelig nærer og plejer håret i dybden.

Shine On, Living Libations hos Rawandmore.dk, 395 kr.

Min næste skønhedsinvestering
Jeg skal have fingrene i Living Libations specielle tandpasta igen, der både giver frisk mund, glatte og skinnende tænder og sundt tandkød. Den er med til at opretholde den naturlige pH-værdi i mundhulen, og jeg har aldrig haft så hvide tænder før!

Frankincense Fresh Toothpaste, Living Libations hos Rawandmore.dk, 255 kr.


LÆS OGSÅ: Denne solcreme lader min hud ånde

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Caroline Fibæk