Det skader aldrig med et forsikringstjek

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Alm. Brand, Aros, GF Forsikring & If.

Det skader aldrig med et forsikringstjek

Livet er i evig forandring, og de forsikringer, du tegnede for flere år siden, matcher måske slet ikke dit nuværende behov. Faktisk anbefaler Forbrugerrådet Tænk, at du får et forsikringstjek ca. en gang årligt for at tjekke at alt er, som det skal være.

Gammel bil, nyt hus, små børn, store teenagere, weekendtur, jordomrejse … Der sker hele tiden noget, og forsikringsverdenen kan af og til være en svær størrelse at hitte ud af. Derfor kan et forsikringstjek være en god investering både for at tjekke, om du er rigtigt dækket, og om du kan spare penge eller blive bedre dækket, hvis du skifter selskab. Her får du en introduktion til fire af de større selskaber på det danske marked.  

Almbrand_DSC2451.jpg

Alm. Brand: Forsikringer der passer til dig

I Alm. Brand ved vi, hvad der skal til for at være ordentligt dækket. Med vores forsikringer kan du få dækket dig og din familie, uanset om du er til villa og vovse eller sommerhus og kanariefugl. Uanset hvem du er, har vi en løsning, der passer til dig.

Vi lytter til dine behov og hjælper dig med at vælge til og fra, så dine forsikringer passer til dig. På den måde får du den helt rigtige dækning og kan nyde hverdagen med ro i maven. Og samler du dine forsikringer hos os, kvitterer vi med fordele og rabatter.

Aros.jpg

Forsikringsmagasinet: Bliv klogere på dine forsikringer

Synes du også, at forsikringer er komplicerede og svære at overskue? Vil du gerne blive klogere på forsikringer, og få inspiration til at vælge de rigtige forsikringer, eller ønsker du relevant forsikringsinformation, som du kan forholde dig til og omsætte til praksis? ? Så er det Forsikringsmagasinet, du skal have fat i.

Bag Forsikringsmagasinet står Aros Forsikring, som er et landsdækkende og kundeejet forsikringsselskab. Det betyder, at overskuddet går tilbage til kunderne i form af bedre dækninger og billigere løsninger. Forsikringer er ofte både komplekse og svære at forstå. Derfor får du en fast kontaktperson, som kender dig og din situation, og har du brug for rådgivning, kan du altid få hjælp med det samme. Hos Aros Forsikring er der nemlig ingen telefonkø.

GFForsikring.jpg

GF Forsikring: Anbefalede forsikringer med overskud

Hos GF Forsikring kan du nemt booke et personligt møde med en lokal rådgiver på et kontor tæt på dig. Du kan naturligvis også gøre det online, hvis det passer dig bedre.

4,7 på Trustpilot - Over 19.000 har anmeldt GF på Trustpilot. Det har givet dem en TrustScore på 4,7 – vurderingen ’’Fremragende’’.

Del i overskuddet - GF er ejet af medlemmerne. Det betyder, at du får del i årets overskud, uanset om du har en eller flere forsikringer.

Bedst i Test -

Flere af GF’s forsikringer er anbefalet af Forbrugerrådet Tænk.

Medlemsfordele - Som medlem i GF får du adgang til en lang række særlige fordele, der gør en forskel i din hverdag. Fx Læge 365, der giver adgang til online lægehjælp alle dage året rundt – også om aftenen, i weekender, på helligdage – og på rejsen til udlandet. Så har du en dansktalende læge lige ved hånden. Find alle medlemsfordelene her.

Et forsikringstjek fra GF skader ikke. Book nemt et tjek nu.

if-lifestyle-baby-ifs-05927.jpg

If: Passer dine forsikringer (stadig) til dit liv?

Livet ændrer sig hen ad vejen. Familien bliver større, eller børnene flytter hjemmefra. Måske køber du hus, bil eller den hundehvalp, som børnene altid har plaget om.

If hjælper hver 4. familie i Norden med at blive korrekt forsikret. Med de rigtige forsikringer kan du trygt kaste dig ud i livets eventyr, uanset hvordan de ser ud lige nu.

• 72 % af alle skader er løst inden for 24 timer
• 4,5 ud af 5 på Trustpilot
• Ifs Hund Super forsikring er ’Bedst i test’

Beregn din pris if.dk, eller book et møde, når det passer dig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Familieliv, Kvinder og økonomi og Samfund